LoL'ün berbat eşleştirme sistemi

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Oyuna 2012'nin sonunda başladım. O zamandan beri Grand Master'a kadar kastım birkaç defa. Ancak hiçbir zaman bu yılki gibi bir eşleştirme sistemi yoktu. Eskiden de art arda 3-4 maç kazanınca 1-2 maç kötü takıma atıyordu fazla galibiyet almamanız için. Artık 3-4 defa kazandıysan 7-8 defa en leş takımı getiriyor yanına. Eskiden en azından Jungle, Mid falan kötü oluyordu Bot bir şekilde kurtarıyordu. Şimdi tüm takımı en kötülerden seçiyor. Bu sezon değişen sistemle beraber oyun taşımayı bile imkansızlaştırmışlar. Henüz lig kasmaya başlamadım ama lig kasanlara Allah'tan sabır diliyorum. İmkansız gibi bir şey çünkü belli bir ligi geçmek şu an.

Oyuna 2012'nin sonunda başladım. O zamandan beri Grand Master'a kadar kastım birkaç defa. Ancak hiçbir zaman bu yılki gibi bir eşleştirme sistemi yoktu. Eskiden de art arda 3-4 maç kazanınca 1-2 maç kötü takıma atıyordu fazla galibiyet almamanız için. Artık 3-4 defa kazandıysan 7-8 defa en leş takımı getiriyor yanına. Eskiden en azından Jungle, Mid falan kötü oluyordu Bot bir şekilde kurtarıyordu. Şimdi tüm takımı en kötülerden seçiyor. Bu sezon değişen sistemle beraber oyun taşımayı bile imkansızlaştırmışlar. Henüz lig kasmaya başlamadım ama lig kasanlara Allah'tan sabır diliyorum. İmkansız gibi bir şey çünkü belli bir ligi geçmek şu an.

Aç yan hesabını ve keyfine bak derim. Sırf keyif almak için oyuna başladığımdan beri rank kasmıyorum. Gayet eğlenceli oluyor düşük elo. Milletin muhabbetti de sarıyor.

Aç yan hesabını ve keyfine bak derim. Sırf keyif almak için oyuna başladığımdan beri rank kasmıyorum. Gayet eğlenceli oluyor düşük elo. Milletin muhabbetti de sarıyor.

Bak bana mesela insanların oyunlarını mahvediyorum ve zevkte alıyorum yukarıda belirttim.

Oyunu 6 yıl oynadıktan sonra bırakma sebeplerimden biri buydu. Kesinlikle bu Riot tarafından bilinçli yapılan bir şey bence. Oynamaya devam edilmesi için algoritmayı bunun üzerine yapmışlar, kaybetsin ki o hedefe ulaşmak için daha fazla oynasın.
Öyle zaten de bu şekilde lig kasmak imkansız gibi bir şey olmuş. Ben de oynamayacağım artık.

Riot zorla oyunu oynamaya itiyor gibi hissediyorum. Oyunu son zamanlarda pek oynamasam da oyunu bayağı uzun süreden beri oynuyorum ve eşleştirme sistemi bu kadar rezalet değildi. Takımımıza kötü oynayan stuck oyuncu illaki geliyordu fakat son zamanlarda 5 maçın 4'ünde 2-3 tane takıma stuck oyuncu geliyordu. LoL'ün oyuncusu azalmış olsa gerek ki böyle bir şey yapıyorlar.

Yıllardır sadece ara sıra URF ve aram oynuyorum, oyunun gitgide hem kitlesi hem de kendisi bozuluyor. URF aram dahi keyif vermiyor artık. Eski itemler ve bir nebze daha az toxic olan eski kitlesi olsa keyif alırdım ama artık keyif vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı