LoL'un hata vermesini sağlamak

Ablam sürekli PC'den LoL oynuyor bende şöyle bir şey düşünüyorum. Bir tane LoL simgesi ekleyip. LoL tıkladığımız zaman, "maalesef LoL sisteminizle uyumlu değil." hatasının almasını istiyorum.

Hemen bir not defteri açın ve içine alttaki kodları yazın farklı kaydet deyin ve masaüstünü seçin daha sonra dosyaismi. Vbs olarak kaydedin dosyaismi size kalmış daha sonra kısayolunu oluşturun ve dosyanın gerçeğini saklayın kısayol özelliklerinden simgeyi değiştirin.

Kod:
text1=msgbox(" League Of Legends sisteminizle uyumlu değil! ",0,"Leage Of Legends")

Hemen bir not defteri açın ve içine alttaki kodları yazın farklı kaydet deyin ve masaüstünü seçin daha sonra dosyaismi. Vbs olarak kaydedin dosyaismi size kalmış daha sonra kısayolunu oluşturun ve dosyanın gerçeğini saklayın kısayol özelliklerinden simgeyi değiştirin.

Kod:
text1=msgbox(" League Of Legends sisteminizle uyumlu değil! ",0,"Leage Of Legends")

Teşekkür ederim.
16 GB RAM RTX 2070 i7 10700K Gigabyte Z490 Aorus Elite AC 5000MHz(OC) DDR4 soket 1200 M.2 HDMI ATX anakart eğer bu sistemi biliyorsa sana bir söylenir: D

Bilgisayarın b sinden anlamıyor ekran kartı ne işe yarar onu bile bilmiyor.
Hocam sistemi biliyorsa pek işe yaramaz gibi.
Bilgisayarın b sinden anlamıyor ekran kartı ne işe yarar onu bile bilmiyor.
Cevabı bilmiyorum ama çok güldüm kusura bakma da.

Sorun değil bende biraz güldüm.
:D neden böyle bir şey yapmak istiyorsun ki?

Sabah 12 civarlarında başlayıp akşam 6 civarlarında oynamayı bıraktığı için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı