Londra'dan 2.el PlayStation 5 getirmek

Denizimsin

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
2 hafta sonra Londra'ya gideceğim dil eğitimi için. 15 yaşındayım ve oradan 2. el PS5 almak istiyorum uygun fiyata buldum.
Ancak Türkiye'ye getirme konusunda endişelerim var. Ürünün yeni faturası olmayacak haliyle ve elden alım yapacağım.
Acaba adamdaki eski fatura işe yarar mı ya da kutulu getirsem sorun olur mu?
Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar.
2 hafta sonra Londra'ya gideceğim dil eğitimi için. 15 yaşındayım ve oradan 2. el PS5 almak istiyorum uygun fiyata buldum.
Ancak Türkiye'ye getirme konusunda endişelerim var. Ürünün yeni faturası olmayacak haliyle ve elden alım yapacağım.
Yardımcı olur musunuz?
Ürünü kutusunda sorunsuz getirirsin.Fatura konusundada sorun çıkmaz.

Hocam bir de G29 race set getirmeyi düşünüyorumda 2'si sorun olur mu? Ve tercihim kutulu ama eğer zorunluysak yapacak bir şey yok.
Sorun olmaz kapalı kutu getirirsin.

Merhaba arkadaşlar.
Yardımcı olur musunuz?
Hocam kutuyla getirmeyin ürünü kutusundan çıkarıp getirin ne olur ne olmaz. Sorarlarsa Türkiye'den getirdiğinizi söylersiniz. Fakat araştırmakta fayda var sanırsam 2 ürün olduğu zaman sıkıntı çıkıyordu.

Benim arkadaş aldı biz gezi halinde gittik, faturayı kaybetti yırttı bir şey oldu ama kimse sormadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı