Long Dark uçma hilesi var mıdır?

ÖmerBerat

Hectopat
Oyunda kaburgam kırık hayatta kalmam için hiçbir şey verilmemiş kendi imkanımla dağdan indim ve tekrar başka bir yere tırmanmam gerek ama tırmanamıyorum bunun için uçma hilesi gibi bir şey var mıdır bir kerelik oyunu hikaye modunda oynuyorum başka oyuncuların hakkını yemeyeceğim yani.

Oyunda kaburgam kırık hayatta kalmam için hiçbir şey verilmemiş kendi imkanımla dağdan indim ve tekrar başka bir yere tırmanmam gerek ama tırmanamıyorum bunun için uçma hilesi gibi bir şey var mıdır bir kerelik oyunu hikaye modunda oynuyorum başka oyuncuların hakkını yemeyeceğim yani.
F1 tuşuna basıp konsolu açın. fly yazın. E ile yükseliyorsunuz, Q ile alçalıyorsunuz.

Mod olmadan açılmıyormuş hocam. Garip.

İlk önce buraya tıklayarak Melon Loader'i indirin. Dosyayı çalıştırın.
1674739397276.png

SELECT kısmına tıklayıp oyunun .exe'sini bulun ve seçin. Henüz install demeyin, Settings'e geçip "Show ALPHA Pre-Releases seçeneğini işaretleyin. Automated'e geri dönün. Version'da v0.6.0 yazması gerekli. Yazıyorsa install diyip devam edin.

Bu konsol modunu indirin, arşivden çıkarın ve .dll'yi ve oyunun dosyalarının bulunduğu yerde açılan MelonLoader\Mods klasörünün içine atın.

Son düzenleme:

İlk önce buraya tıklayarak melon Loader'i indirin. Dosyayı çalıştırın. Eki Görüntüle 1646066
Select kısmına tıklayıp oyunun .exe'sini bulun ve seçin. Henüz install demeyin, Settings'e geçip "show Alpha pre-releases seçeneğini işaretleyin. Automated'e geri dönün. Version'da v0.6.0 yazması gerekli. Yazıyorsa install deyip devam edin.

Bu konsol modunu indirin, arşivden çıkarın ve .dll'yi ve oyunun dosyalarının bulunduğu yerde açılan MelonLoader\Mods klasörü.

Oyun açılmıyor hata vermeye başladı.

İlk önce buraya tıklayarak Melon Loader'i indirin. Dosyayı çalıştırın. Eki Görüntüle 1646066
SELECT kısmına tıklayıp oyunun .exe'sini bulun ve seçin. Henüz install demeyin, Settings'e geçip "Show ALPHA Pre-Releases seçeneğini işaretleyin. Automated'e geri dönün. Version'da v0.6.0 yazması gerekli. Yazıyorsa install diyip devam edin.

Bu konsol modunu indirin, arşivden çıkarın ve .dll'yi ve oyunun dosyalarının bulunduğu yerde açılan MelonLoader\Mods klasörü
yaptım oyun açılmıyor hata veriyor

Yeniden melonloader kurulumu yapıp bu sefer Game Arch kısmında yazan X86'ı X64 yapar mısınız? Versiyonu da v0.6.0 yapmayı unutmayın.

Mods klasörü melon loader dosyasının dışında oluşmuş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı