Longline marka SSD nasıldır?

• Konuyu başlatan Fenxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 10.130
En basit sitesine girerken virüs uyarısı veriyor ve açılmıyor. :)
Ben de hemen sitesine girdim ama uyarı vermedi. Sanırım muadillerine göre daha ucuz ürün sattıkları için tercih ediliyorlar. :)
Uzun süre araştırdım şu sonuçlara ulaştım.
-Samsung SSD piyasasının lideri.
-Corsair ve Crucial fena olmayan markalar.
-Toshiba, SanDisk, James Donkey, HI-LEVEL mümkünse almayınız dedirten markalar
Lexar markası hakkında yorumunuz var mı?

Uzun süre araştırdım şu sonuçlara ulaştım.
-Samsung SSD piyasasının lideri.
-Corsair ve Crucial fena olmayan markalar.
-Toshiba, SanDisk, James Donkey, HI-LEVEL mümkünse almayınız dedirten markalar
SanDisk'in m2 SSD'lerini daha önce gördünüz veya tecrübe ettiniz mi? Teknoloji ile ilgili araştırma yaparken bilimsel veriler ve deneyimler kullanılmalı forumlarda yazılan "ben önermiyorum sorun var" tarzı yazıları baz alarak yazmak hiç doğru değil.

Du

Maalesef duymadım o markayı. Duymadıysam tavsiye edilmiyordur muhtemelen
Duymadıysam kötüdür. :D Ben yeni aldım ve henüz bir programla test etmedim ama tabi HDD ile kıyasladığım için bana iyi geldi.

SanDisk'in m2 SSD'lerini daha önce gördünüz veya tecrübe ettiniz mi? Teknoloji ile ilgili araştırma yaparken bilimsel veriler ve deneyimler kullanılmalı forumlarda yazılan "ben önermiyorum sorun var" tarzı yazıları baz alarak yazmak hiç doğru değil.
Dediğim gibi mümkünse almayınız. SanDisk'te ısınma sorunları oluyor diye hatırlıyorum ama yanlışım olabilir varsa düzeltiniz.

Hi-Level gibi Çin'den SSD getirip üstüne marka basan bir Türk firmasını bilinen marka olarak gösterdiniz ya daha bir şey bilmiyorum 🤣 Sandisk'in yanına konumlandırılması da ayrı bir olay...
Büyük bir keşif yapmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Konu sahibi, Samsung,Seagate gibi bir markanın SSD'sini sormuyor. Baktığı fiyat aralığı da ortada. Okuduğunuzu anlıyor olsaydınız. İyi, güzel, harika, çok başarılı demedim. Bilinen dedim. Hi-Level 16 yıllık bir firma ve dediğim gibi bilinen, sizin için açayım bilinenden kasıt kaliteli ürünleri var demek değil, bir sorun yaşarsanız yönelebileceğiniz muhatap bulabileceğiniz bir firma. Muhatap bulduğunuzda sorununuz çözülür diye birşey de yok. Ancak bir sorun olduğunda muhatap bulmak önemlidir. 😉😉

Son düzenleme:
Büyük bir keşif yapmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Konu sahibi, Samsung,Seagate gibi bir markanın SSD'sini sormuyor. Baktığı fiyat aralığı da ortada. Okuduğunuzu anlıyor olsaydınız. İyi, güzel, harika, çok başarılı demedim. Bilinen dedim. Hi-Level 16 yıllık bir firma ve dediğim gibi bilinen, siizn için açayım bilinenden kasıt kaliteli ürünleri var demek değil, bir sorun yaşarsanız yönelebileceğiniz muhatap bulabileceğiniz bir firma. Muhatap bulduğunuzda sorununuz çözülür diye birşey de yok. Ancak bir sorun olduğunda muhatap bulmak önemlidir. 😉😉
Doğru, muhattap bulursun bulmasına da işin çözülür mü orası muamma 😏

Longline diye yazdığınızda ilk sırada çıkan sorunlu ancak gerçek sitesi Anasayfa görünüyor. Bu sitede sorun yok ve açıkçası kötü yorum da yok gibi görünüyor. :)
Hemen sözlüklere baktım hakkında ne yazılmış diye ama kötü yorum bulamadım. Daha çok öven olmuş. Bilindik marka tercih etmek daha mantıklı tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı