LOQ 15 için 32 GB RAM önerisi

1x32 olarak:

2x16 olarak:

1x32 olarak:

2x16 olarak:

Ram değişimini nerden yapabilirim bursada yaşıyorum internetten baktım teknik servislerin yerine hangisi güvenilir bilemedim.

Ram değişimini nerden yapabilirim bursada yaşıyorum internetten baktım teknik servislerin yerine hangisi güvenilir bilemedim.
Kendiniz yapabilirsiniz, zor bir şey değil. Garanti bozmuyor diye biliyorum hatta Lenovo'da. YouTube'dan bakarak bile takabilirsiniz.

Hocam video önerisi yapabilirmisiniz ben bir kere açmayı denedim bilgisayarı ama daha kasasını bile açamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olabilir. Arkadaş çıplak ellerle yapmış fakat siz öyle yapmayın. Elinizi toprağa / duvara sürtüp statik elektriği attıktan sonra eldivenle takın RAM'leri. Kasayı açarken de pena gibi şeyleri kullanın. Bıçak gibi keskin aletleri asla kullanmayın. Kasayı ilk kez açacaksanız açılması biraz zor olacak, bir çıkıntı bulup o kısmı açtıktan sonra diğer kısımların açılması için o yöne hafifçe baskı uygulayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı