Loseless Scaling işe yarıyor mu?

• Konuyu başlatan Hrafnr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 106

Hrafnr

Femtopat
Daha fazla  
Loseless scaling indirimdeymiş benim de bilgisayarım örneğin Battlefield 1'de 30 fps alıyor, performansı arttırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Loseless scaling indirimdeymiş benim de bilgisayarım örneğin Battlefield 1'de 30 FPS alıyor, performansı arttırır mı?

Evet arttırır fakat FPS Online oyunlarda geçikmeyi çok hissediyorsun. Bir de 1000 serisinden eski kartlarda pek iyi çalışmıyor.

Gerçekçi konuşmak gerekirse bilgisayarının kendi gücüyle en az 40 civarlarında FPS vermesi gerekir ve hikayeli oyun harici kullanamazsın. Ayrıca ekran kartın eskiyse zaten direkt unut programı.

Düşük-orta bir sisteme sahibim oyunlara göre bazı uygulamayı biraz kurcalayıp en iyi ayarı yaparsanız hem gecikme az oluyor hem FPS artışı oluyor.

Bi deniyim diyorum olmazsa iade ederim
Düşük-orta bir sisteme sahibim oyunlara göre bazı uygulamayı biraz kurcalayıp en iyi ayarı yaparsanız hem gecikme az oluyor hem FPS artışı oluyor.
Bende düsük orta bi sisteme sahibim deniycem işe yarıyomu yaramıyomu yazarım

Denediniz mi hiç peki.

5060 mobil ile Spider-Man 2'de denedim şöyle ki evet kendi sayacında 180 FPS yapıyor gözüküyor ve oyuna akıcılık ekliyordu fakat renkler bir garip oluyordu tam oyun keyfi süremiyordum. Çok hafif gecikme de ekleniyordu 1080p monitörde de denemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı