Lossless Scaling gerçekten işe yarıyor mu?

@UmutMelihAkyol hocam direkt alayım mı yoksa korsan olarak denemekte bir fayda var mı diyorsunuz?

Net bir şekilde faydasını gördüm ben. Alıp deneyebilirsin. Aksi durumda iade etme şansın var.

1660 Ti çoğu oyundan 40 FPS üstü aldığını düşünürsek işe yarayacaktır. @MRainb0w

Net bir şekilde faydasını gördüm ben. Alıp deneyebilirsin. Aksi durumda iade etme şansın var.

1660 Ti çoğu oyundan 40 FPS üstü aldığını düşünürsek işe yarayacaktır. @MRainb0w
Evet hocam ben de ondan dolayı direkt almayı planlıyorum. Çoğu oyunda 60 FPS sabit ve üstünü alıyorum zaten. Hatta şimdi RDR2'ye başlayacağım ve onunla deneyebilirim aldıktan sonra.

2 yıldır kullandığım bir programdır kendisi, asıl ünlenme sebebi yıl başında çıkardıkları LSFG 1 idi. LSFG 1 çıkana kadar korsan kullandım, sonrasında da satın aldım. Oyuna ve programa deneme yanılma ile düzgün bir şekilde ayar yaparsanız pek sorun yaşamazsınız ama gidip de herhangi bir video veya yazıya bakıp ayarları olduğu gibi kopyalarsanız herkesin bilgisayarı aynı olmadığı için sorun yaşayabilirsiniz. En nihayetinde çok berbat bir bilgisayarınız varsa da işe yaramıyor. Benim gördüklerim ve kullandığıma göre en az GTX1050 kartlı bir bilgisayar seviyelerinde doğru ayarlar ile keyifli sorunsuz oyun oyun oynarsınız. Oyun yerine herhangi bir düşük kalite/FPS videoyu da sorunsuz izleyebiliyorsunuz, izlediğiniz için giriş gecikmesi de hiçbir sorun olmuyor zaten.

2 yıldır kullandığım bir programdır kendisi, asıl ünlenme sebebi yıl başında çıkardıkları LSFG 1 idi. LSFG 1 çıkana kadar korsan kullandım, sonrasında da satın aldım. Oyuna ve programa deneme yanılma ile düzgün bir şekilde ayar yaparsanız pek sorun yaşamazsınız ama gidip de herhangi bir video veya yazıya bakıp ayarları olduğu gibi kopyalarsanız herkesin bilgisayarı aynı olmadığı için sorun yaşayabilirsiniz. En nihayetinde çok berbat bir bilgisayarınız varsa da işe yaramıyor. Benim gördüklerim ve kullandığıma göre en az GTX1050 kartlı bir bilgisayar seviyelerinde doğru ayarlar ile keyifli sorunsuz oyun oyun oynarsınız. Oyun yerine herhangi bir düşük kalite/FPS videoyu da sorunsuz izleyebiliyorsunuz, izlediğiniz için giriş gecikmesi de hiçbir sorun olmuyor zaten.
Hocam doğru ayarları nasıl yapacağız veya bulacağız peki? Programı daha satın almadım ve bilgim yok.

Radeon HD5570 2GB Ekran Kartim var bu ozellik bende calisir mi?
Çalışıyor dostum.
Programın frame generation gereksinimleri en az gtx1060 ve rx580 eşdeğeri kart donanımlarında. Bahsettiğin kart oldukça eski ve muhtemelen programı aktif ettiğin anda fps düşmesi ile sonuçlanır. Bu şekilde fps düşmesi demek ekran kartının yeterli olmadığı anlamına geliyor.

Radeon HD5570 2 GB ekran kartım var, bu özellik bende çalışır mı?

Çalışır çalışmasına da, basit işlemlerde bile %100 kullanıma dayanacak bir kart. Kartın biraz güçlü olması lazım ki FPS kısıtlayınca kullanım düşsün, LSFG için sorunsuz çalışma alanı açılsın.
CPU'ya binen yükte önemli tabii ki.

Hocam merak ettiğimde hangi tarz oyunlarda daha çok işe yarıyor mesela NFS Unbound'ta droplu 30fps ten dropsuz 60fps mi çıkarıyor?
Yani 60fps yazıp 30fps teki akicilikla oynatmıyor değil mi?

Hocam merak ettiğimde hangi tarz oyunlarda daha çok işe yarıyor mesela NFS Unbound'ta droplu 30FPS'ten dropsuz 60FPS mi çıkarıyor?
Yani 60FPS yazıp 30FPS'teki akicilikla oynatmıyor değil mi?

Hocam genel oyunlarda çalışıyor ama bazı oyunlar artık yazılımsal olarak böyle bir buga giriyor mu denir FPS'i düşürüyor yani işe yaramıyor onun dışında bütün oyunlarda çalışıyor diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı