Çözüldü Lossless Scaling açıkken ban olasılığı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElzelAlem

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Son zamanlarda FPS'imin düştüğünü fark ettim ve yükseltmek istediğim için programları araştırdım ve Lossless Scaling yazılımını buldum. Çok kullanışlı olduğu söyleniyor ama benim aklıma BattlEye gibi uygulamaların bu yazılımı hile sanıp bizi oyunlardan banlama durumu olup olmadığını düşündürdü. Böyle bir durum söz konusu mudur? Bu uygulamayı kullanan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bir aydınlatabilir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun dosyalarına etki etmediği için ban yemezsin. Ama bu uygulama online oyunlarda gecikmeyi arttıracağından performansınızı yine etkileyebilir.
Oyun dosyalarına etki etmediği için ban yemezsin. Ama bu uygulama Online oyunlarda gecikmeyi arttıracağından performansınızı yine etkileyebilir.
Online oyun harici ban yemiyorsunuz diye biliyorum

Yani zaten ekran kartında halihazırda kullanılabilir bir teknolojinin kilidini açıyor denebilir bu uygulama için, ama uygulamanın nasıl çalıştığını çok anlamadım. Ondan dolayı ban riski yaratmasından korkuyorum çünkü BattlEye gibi uygulamalar işlemci seviyesinde çalışıyor, yani oyuna doğrudan müdahale eden her şeyi görüyorlar. Bu da ban riski doğuruyor. CS2 ya da GTA Online gibi bir oyunda deneyimleyen arkadaşlar varsa böyle bir şey olup olmadığını doğrulayabir diye düşünüyorum.

Konuyu aydınlatmak için yazıyorum GTA V gibi BattlEye yüklü oyunda hile olarak algılamadı veya bir ban durumu olmadı diğer uygulamalarda da olacağını düşünmüyorum çünkü temel amacı ekran kartındaki kare oluşturma teknolojisinin kilidini açmak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı