Steam Lossless Scaling açılmıyor

NoNmae_001

Centipat
Daha fazla  
Ben az önce Lossless Scaling uygulamasını satın aldım fakat uygulamayı açmak için başlata bastığımda açılmıyor yani hiç tepki vermiyor uygulama.
Steam'de başlat butonuna bastıktan sonra birkaç saniye sonra kendi kendine duruyor ve başlat butonu tekrar geliyor ne yapabilirim yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben az önce Lossless Scaling uygulamasını satın aldım fakat uygulamayı açmak için başlata bastığımda açılmıyor yani hiç tepki vermiyor uygulama.
Steam'de başlat butonuna bastıktan sonra birkaç saniye sonra kendi kendine duruyor ve başlat butonu tekrar geliyor ne yapabilirim yardım eder misiniz?

Dosya konumundan yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Silip tekrar kurmayı denediniz mi peki?

Şuan denedim yine birşey fark etmiyor
Bazen Steam'de satın alımda hatalı kod denk gelebiliyor. Benim başıma da geldi. İade edip para iadesi olduktan sonra yeniden almanızı öneririm. O zaman çözülebiliyor.

Uygulamanın yüklü olduğu konuma gidin
Steam>lossless scaling>yönet>yerel dosyalara göz at seçin
Lossless Scaling.exe dosyasını bulun sağ tık yapıp özellikler>uyumluluk>bu programı yönetici olarak çalıştır kısmını tikleyin uygula deyip tamama tıklayıp çıkın.

Uygulamanın yüklü olduğu konuma gidin
Steam>lossless scaling>yönet>yerel dosyalara göz at seçin
Lossless Scaling.exe dosyasını bulun sağ tık yapıp özellikler>uyumluluk>bu programı yönetici olarak çalıştır kısmını tikleyin uygula deyip tamama tıklayıp çıkın.
Denedim hocam oda olmadı

Hocam sorunu çözdünüz mü bende de aynı sorun var cozduyseniz yazar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı