Lossless Scaling alınır mı?

Lynx8

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı: GT 730
İşlemci: i5 3470
RAM: 16 GB
Alırsam çalışır değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lossless Scaling, ekran kartının yükünü artıran bir teknoloji olduğu için GT 730 gibi düşük seviye bir kartta performans sorunlarına yol açabilir. Özellikle oyunlarda kare hızında düşüşler yaşayabilirsin. Ancak, hafif oyunlarda veya masaüstü uygulamalarında kullanacaksan çok büyük bir sorun yaşamayabilirsin.
Sistem özelliklerine bakılırsa Lossless Scaling çalışır, ancak performans beklentini düşük tutmakta fayda var. Ayarları düşürerek veya çözünürlüğü azaltarak daha iyi bir deneyim elde edebilirsin.

Lossless scaling, ekran kartının yükünü artıran bir teknoloji olduğu için GT 730 gibi düşük seviye bir kartta performans sorunlarına yol açabilir. Özellikle oyunlarda kare hızında düşüşler yaşayabilirsin. Ancak, hafif oyunlarda veya masaüstü uygulamalarında kullanacaksan çok büyük bir sorun yaşamayabilirsin.
Sistem özelliklerine bakılırsa lossless scaling çalışır, ancak performans beklentini düşük tutmakta fayda var. Ayarları düşürerek veya çözünürlüğü azaltarak daha iyi bir deneyim elde edebilirsin.

Uygulamayı beğendim, güvenilir midir? Konsollara nasıl indirilebilir desteği varsa?

Ekran kartı: GT 730
İşlemci: i5 3470
RAM: 16 GB
Alırsam çalışır değil mi?
O ekran kartı ile de kullanabilrsin. Ancak azami en az 30 FPS bir oyundan almalısınız. 30 FPS ortalama 30ms 35ms bir gecikme sağlıyor ve hikaye tabanlı oyunları için yeterli denebilir.
Tabi bu 30 FPS programla 60 FPS akıcılığına ulaşıyor ama ms ya da lag veya gecikme 30 FPS gecikmesi yani ms i oluyor.
O yüzden herkes en az 30 FPS e sahip olabilmesin diyor.

Bana soracak olursanız bu uygulama en iyi ve az gecikmeksiz, 40 FPS ve üstünde çalışılıyor.
Sallıyorum alan wake 2 de düşük ayarlarda 40 FPS ortalamanız varsa bu program ile çok rahatlık alan wake 2 yi oynayabilirsiniz.

Her oyunda çalışmıyor sanırım. ETS 2 ve RDR 2 de ne yaptıysam bi faydasını göremedim. Aksine FPS düşürdü.

sence alınır mı peki hocam?
O ekran kartı ile de kullanabilrsin. Ancak azami en az 30 FPS bir oyundan almalısınız. 30 FPS ortalama 30ms 35ms bir gecikme sağlıyor ve hikaye tabanlı oyunları için yeterli denebilir.
Tabi bu 30 FPS programla 60 FPS akıcılığına ulaşıyor ama ms ya da lag veya gecikme 30 FPS gecikmesi yani ms i oluyor.
O yüzden herkes en az 30 FPS e sahip olabilmesin diyor.

Bana soracak olursanız bu uygulama en iyi ve az gecikmeksiz, 40 FPS ve üstünde çalışılıyor.
Sallıyorum alan wake 2 de düşük ayarlarda 40 FPS ortalamanız varsa bu program ile çok rahatlık alan wake 2 yi oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı