Lossless Scaling alınır mı?

Adamın kullanım amacına göre önerilmesi gereken bir program dostum. Sen direkt al demişsin adamın işine yaramayacak belki boş boşuna duracak ya da iade başvurusu atacak bu yorumun yüzünden. Lütfen biraz konuyu takip edip cevaplayın.
E sende al işine yaramazsa iade et demişsin bu adam 3570 ile hangi oyunda iyi performans alıyor ki sence Losseless Scaling işine yaramasın?

Yan hesabımda 5 dolar var. Aklımda yan hesaba CS için skin almak veya ana hesap için loslesss scailing almak var. Sizce hangisini yapmalıyım? Çok kararsız kaldım.

Lossless Scaling aldım herkese teşekkürler. Kalan 1.50 dolara ak ve M4A1 alacağım. Lossless Scaling hakkında anlamadığım bir şey var. Bir ayar değiştiriyorum neredeyse tamamen her şey değişiyormuş gibi hissettiriyor. Ayrıca pek de işe yaradığını düşünmüyorum. Aldım FPS 96/96 ama hissedilen 30 FPS. Birkaç ayar daha kurcalayacağım eğer sevmezsen iade ederim.

Lossless Scaling aldım herkese teşekkürler. Kalan 1.50 dolara ak ve M4A1 alacağım. Lossless Scaling hakkında anlamadığım bir şey var. Bir ayar değiştiriyorum neredeyse tamamen her şey değişiyormuş gibi hissettiriyor. Ayrıca pek de işe yaradığını düşünmüyorum. Aldım FPS 96/96 ama hissedilen 30 FPS. Birkaç ayar daha kurcalayacağım eğer sevmezsen iade ederim.

İade ediyorum hiçbir işe yaramadı :( 96/96 FPS alıyorum gibi gözüküyor ama hissiyat 30 FPS bile değil. Bütün ayarları teker teker denedim yani iade etmemem için bir sebep kalmadı. Herkese tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı