Lossless Scaling alınır mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Yan hesabımda 5 dolar var. Aklımda yan hesaba CS için skin almak veya ana hesap için loslesss scailing almak var. Sizce hangisini yapmalıyım? Çok kararsız kaldım.

Yan hesabımda 5 dolar var. Aklımda yan hesaba CS için skin almak veya ana hesap için loslesss scailing almak var. Sizce hangisini yapmalıyım? Çok kararsız kaldım.

Bende öyle bir düşünceye kapılmıştım sonra CS de kasa açmaya karar verdim ve artık bakiyede 15cent var bu yüzden hangisini alsam diye kararsızlık konusunda düşünmeme gerek kalmadı. :D (Tavsiye etmem)

CS skinleri de çok cazip geliyor, Lossless Scaling'de. Kafayı yiyeceğim.

2 saat deneme süren var zaten FPS oyunu haricinde kullanacaksan Lossless Scaling al işe yaradığını görürsen kullanmaya devam edersin işe yaramadığını görürsende iadesini yaparsın iade onaylanınca da CS de istediğin skini alırsın bu kadar basit arada kalma böyle bir şey için :D

Son düzenleme:
Kanka ben kullanıyorum da şöyle söyleyebilirim, eğer 30 fps civarı alıyorsan işine yarar ama 75'i felan geçiyorsan gerek yok çünkü kullanırken oyunun yavaşlıyor input lagın çok fazla artıyor, hani yavaş kalıyorsun, özellikle rekabetçi oyunlarda kesinlikle kullanılmaz, ama hikayeli oyunların en azından gideri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı