Lossless Scaling alınır mı?

Laqud

Decapat
Daha fazla  
Lossless Scaling cok input lag yapar mi veya ban yedirtir mi?

Rekabetçi oyunlar için iyi değil.

Tamamdir teşekkürler uygulamayi denedim rekabetci oyunlar icin cok kou V-Sync gibi bir şey hikayeli oyunlarde kullanilir gibi. Peki ban yedirtirmi onun hankkinda bir bilginiz var mi?

Tamamdir teşekkürler uygulamayi denedim rekabetci oyunlar icin cok kou V-Sync gibi bir şey hikayeli oyunlarde kullanilir gibi. Peki ban yedirtirmi onun hankkinda bir bilginiz var mi?

Eskiden berserk band of the Hawk için kullanmıştım. Normalde 60 FPS kilidi varken Lossless Scaling ile sanırım 165 FPS yaptırıyordum. Gayet güzeldi.

Co-op oyunlarda filan ban yer miyim? Mesela 7 Days to Die veya yeni olan R.E.P.O. Gibi oyunlar.

Pek alınabilir uygulama değil. Input Lag çok fazla. Aşırı gecikmesi var, mouse çevirdikten sonra çok yavaş hareket ediyor.

Uygulamayı doğru kullanmayı bilmeniz gerekiyor; çünkü uygulama mucize yaratmıyor, performans ekran kartınıza bağlı. Eğer düşük donanıma sahipseniz işe yaramayabilir. Örneğin, laptopta denedim ve düzgün çalışmadı. Ancak masaüstü bilgisayarımda mükemmel çalışıyor. Şu anda Clair Obscur: Expedition 33 oynuyorum. Normalde 60 FPS alırken, RivaTuner ile FPS’yi sabitleyip Lossless Scaling ayarlarını yaptığımda 100 FPS sabit (monitörüm 100 Hz) alabiliyorum. Uygulama özellikle hikayeli oyunlarda oldukça etkili. FPS türü oyunlar oynamıyorum ama arkadaşım ile 7 Days to Die oynarken de kullandım ve gayet başarılıydı. APU sistem için net bir şey söyleyemem.

APU sistem kullanıyorum dusuk FPS aldigim icin aldim. İade edeyim mi?
Çok aman aman bir fark göremedim zaten online oyunlarda kullanamazsınız ban yersiniz fakat bazı hikayeli oyunlarda bile işe yaramıyor mesela Rdr2 ve Minecraft gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…