Lossless Scaling alınır mı?

Gkalpps

Picopat
Öncelikle iyi geceler. Eylül gibi The Crew motofest almıştım. Oyun gayet güzel çok hoşuma gitti fakat bu 60FPS kilidi gerçekten sinirimi bozuyor. Reddit'te birisi Lossless Scaling kullanarak bu oyunu +120 FPS gibi hissettirebileceği yazmış. Bu gerçekten mümkün mü? Güçlü bir sistemim var ve oyunu böyle oynamak daha iyi olur. Eğer gerçekten 60FPS kilitli oyunlarda fark hissettirecekse alacağım.

Öncelikle iyi geceler. Eylül gibi The Crew motofest almıştım. Oyun gayet güzel çok hoşuma gitti fakat bu 60FPS kilidi gerçekten sinirimi bozuyor. Reddit'te birisi Lossless Scaling kullanarak bu oyunu +120 FPS gibi hissettirebileceği yazmış. Bu gerçekten mümkün mü? Güçlü bir sistemim var ve oyunu böyle oynamak daha iyi olur. Eğer gerçekten 60FPS kilitli oyunlarda fark hissettirecekse alacağım.
Kaynak: YouTube - YouTube
Videoyu izlemedim ama muhtemelen fpsi unlocklamanın bir yolu vardır ayrıca zaten sisteminiz güçlüyse almaya değmez tek kullanım için.

Hocam zaten iade edebiliyorsunuz bence sormanıza bile gerek yoktu, deneyin bakın. Ayrıca satın alıp indirdikten sonra iade ederseniz hala kullanmaya devam edebiliyorsunuz uygulamayı silmezseniz. Dosyalarının içine gidip ordan açmanız gerekir sadece.

Ben kullanıyorum. FPS kilitli oyunlarda gayet çalışıyor.

Arada kayda değer bi fark var mı? Oyun 120fps akıcılığında hissetiriyor mu?

Sistemin iyi ve ayar yaparsan eğer 120 FPS akıcılığını yakalarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı