Lossless Scaling almaya değer mi?

ensarwastaken

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar Steam'de 95 lira olan ekran kartı desteklenmesine rağmen FSR açan(öyle diyorlar) Lossless Scaling almaya değer mi? 100 lira boşa gitmesin diye diyorum.
Bilgi verirseniz sevinirim.

Al dene eğer işine yaramazsa geri iade et 2 saat boyunca deneyebilirsin. 2 saati geçersen iade edemezsin. Üstelik 100 TL'nin de artık bir ağırlığı kalmadı bir dürüm bile alamıyorsun çoğu yerde.
Tamamdır dostum denerim.

Herkeste aynı etkiyi vermiyor, 2 saati aşmadan deneyin. Memnun kalmazsanız iade etme hakkınız var.

Bazıları ekran kartının VRAM'i ne kadar çoksa o kadar etki eder yazmışlardı bazı forumlarda. O yüzden merak ettim.

Dostlar Steam'de 95 lira olan ekran kartı desteklenmesine rağmen FSR açan(öyle diyorlar) Lossless Scaling almaya değer mi? 100 lira boşa gitmesin diye diyorum.
Bilgi verirseniz sevinirim.

Eğer bilgisayarında çok eski bir ekran kartı varsa çok kötü çalışıyor hatta FPS düşürdü bende sınır GTX 970 sanırsam.

Bazıları ekran kartının VRAM'i ne kadar çoksa o kadar etki eder yazmışlardı bazı forumlarda. O yüzden merak ettim.

RTX 3060 6 GB laptop sistemimde faydasını görememiştim. Düşük performanslı sistemlerde işe yarıyormuş sanırım daha çok.

Kardeşim o uygulamanın mantığı uygulama o oyunu küçük ekranda daha yüksek performansta oynatıyor ama kare eklediği için sen tam ekranda oynayabiliyorsun. Düşük sistemde elbet ki işe yarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı