Lamzu Maya X alınır mı?

5k bütçede Logitech g prox2 varken, ıvırla zıvırla uğraşmam dostum. Hele Wraith ile hiç uğraşmazdım.
Şimdi oldu mu?

Onun malzeme kalitesi scroll tuşuyla ilgili çok şikayet varmış bide tutuş sitilime çok uygun değil
2 yıldır çatır çutur kullanıyorum dostum, e spor arenasında da kendini kanıtlamış bir ürün, hangi profesyonel oyuncuya bakarsanız mutlaka elinden geçirmiştir mouseyi, hala yayınlarında da aktif olarak kullanıyorlar, emekli olup kullanmaya devam edenler bile var. Yine sen bilirsin ama bu mouseye söylenecek çok söz yok hele scroll sorunu.. çok garip.

Dosya Ekleri

• 20251215_211618.jpg
    20251215_211618.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 7
  • 20251128_130048.jpg
    20251128_130048.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 7
2 yıldır çatır çutur kullanıyorum dostum, e-spor arenasında da kendini kanıtlamış bir ürün, hangi profesyonel oyuncuya bakarsanız mutlaka elinden geçirmiştir fareyi, hala yayınlarında da aktif olarak kullanıyorlar, emekli olup kullanmaya devam edenler bile var. Yine sen bilirsin ama bu fareye söylenecek çok söz yok hele scroll sorunu. Çok garip.

Vallahi bilmiyorum hocam teknik özellik olarak Logitech bir tık daha iyi evet ama Lamzu da hem sağlamlık hem özellik var ve elime tam oturuyor. Logitech de çok şikayet gördüm ben şahsen

2 yıldır çatır çutur kullanıyorum dostum, e-spor arenasında da kendini kanıtlamış bir ürün, hangi profesyonel oyuncuya bakarsanız mutlaka elinden geçirmiştir fareyi, hala yayınlarında da aktif olarak kullanıyorlar, emekli olup kullanmaya devam edenler bile var. Yine sen bilirsin ama bu fareye söylenecek çok söz yok hele scroll sorunu. Çok garip.

Yok abi ben CS esporcularını sevmiyorum ben gidip Valorant'ın en iyi oyuncusu olan TENZ in Pulsar faresini alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı