Lossless Scaling düzgün çalışmıyor

Bende sorunsuz çalışıyor. Windows 11 kullanıyorum bu program sayesinde Ultra grafikler Cyberpunk'da falan 130 FPS oynuyorum hocam ve gecikmeyi hissetmiyorum bile. Çoğu kişide sorun olmuş ama bende gayet iyi çalışıyor. Ekran kartım RTX 2060 12 GB.
bende programı kullanabileceğim tek oyun gta 5 (bir tek onu açabiliyor ancak 5-10 fps)
ve ondada sorun çıkıyor

Bende programı kullanabileceğim tek oyun GTA 5 (bir tek onu açabiliyor ancak 5-10 FPS)
Ve onda da sorun çıkıyor.

Hocam programı kullanabilmek için öncelikle stabil bir FPS değerinizin olması gerekiyor diye biliyorum. En az 30 FPS ve üzeri almanız gerekiyor YouTube'da izlediğim videolarda öyle söylemişlerdi. Belki bundan kaynaklıdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu arkadaşa bakın 30 FPS alırken FPS değeri 100 seviyelerine gitmiş. Aynı ayarları yapmayı deneyin belki zaten aynıdır ama bakın.

arkadaşın yaptığı loseless scaling ayarlarını yaptım ancak oyun içi ayarları yapmak benim için zor çünkü gt730 kullanıyorum ve o ayarlarda oyundan max 3 4 fps alıyorum ama hepsini yapınca çalıştı gibi duruyor arttırdığı fpsi 3 4 ten 20 yaptığını söylüyor ama bana sorarsan halen oyun 3 4 fps gibi oynanıyor :/ başka oyunlarda deneyip geri dönüş yaparım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı