Lossless Scaling FPS düşürüyor

Chill47

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5'te normalde 30-40 FPS alıyorum ama lossless scaling'i açınca FPS değerim 10 civarında oluyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı şekilde düşürüyor. Black Mesa'da ufak kasılmaları önleyeyim diye denedim oyunu oynanmaz hale getirdi.

Arkadaşlar GTA 5'te normalde 30-40 FPS alıyorum ama lossless scaling'i açınca FPS değerim 10 civarında oluyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Rehberine uygun kullanıyor musunuz? Oyun windowed veya borderless olacak. Ayar olarak scaling açmadan sadece frame gen açın. Fps düşükse performans modunu da aktif edin. Draw fps i açın. Clip cursor açık. Allow tearing (yırtılmalara izin ver) açık. Böyle deneyin. Her ayar değiştirdiğinizde tekrar scale edin oyunu. Daha iyi çalışmasını isterseniz oyunu 720p e alıp, lossless scaling içerisinden 1.5x scaling yapın, oyun 1080p çalışacak. Amd fsr kullanın.

Hangi ekran kartı üzerinde çalışıyor?

Ayrıca her oyunda çalışma garantisi yok, bazılarında olmayabiliyor. Uygulama da wkran kartınızı kullandığınızdan fps iyice düşebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı