Lossless Scaling FPS düşürüyor

Hüsniyem

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlarda Days Gone ve RDR2'de denedim Days Gone da çalışmıyor RDR2 de eskiden Lossless Scaling kullandığımda istediğim sonucu verirken şimdi FPS baktığımda bilgisayarın vermiş olduğu FPS daha fazla Lossless Scaling düşürüyor. Demek istediğim FPS gösterirken mesela 30/60 yazarken bende 60/30 yazıyor.

Son zamanlarda Days Gone ve RDR2'de denedim Days Gone da çalışmıyor RDR2 de eskiden Lossless Scaling kullandığımda istediğim sonucu verirken şimdi FPS baktığımda bilgisayarın vermiş olduğu FPS daha fazla Lossless Scaling düşürüyor. Demek istediğim FPS gösterirken mesela 30/60 yazarken bende 60/30 yazıyor.
knk 2 saat olmadiysa iade et cunku analamdigim bisekilde kotu pc lerde daha kotu calisiyor

Ben de kullandım bayağı bir gecikme yarattığı için sanki FPS düşmüş gibi geliyor MSI Afterburner ile baktığındada daha az FPS gösteriyor ama aslında FPS artıyor. Sadece gecikmeyi 2 3 kat arttırdığı için sanki 1 FPS oynuyormuş gibi geliyor. Oyunda düz durup hareketli bir yere bakarsan anlarsın FPS arttığını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı