Lossless Scaling FPS düşürüyor

Oldboy3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Lossless Scaling denen yazılımı arkadaşım denedi ve gözümün önünde aşırı FPS artışları gördüm. Benim bilgisayarım kötüdür ben de alıp deneyeyim dedim işe yarıyordur dedim fakat çalışsa bile aşırı FPS düşürüyor. Tam ekrandan da çıktım, pencereli çoğu modu denedim. Ne yapmam lazım?

Lossless Scaling kullanırken bir şey fark ettim ben de. Normalde ekran hz 165 iken lossless scaling başladığında 60hz kitleniyor. LS'yi açınca bir geri sayım veriyor o sıra oyuna girip menüde fareyi oynatıyorum geri sayım bitene kadar akıcı yani 165hz olduğunu anlıyorsun ancak LS devreye girdiği an 60hz kitleniyor.

Lossless Scaling kullanırken bir şey fark ettim ben de. Normalde ekran Hz 165 iken Lossless Scaling başladığında 60Hz kilitleniyor. LS'yi açınca bir geri sayım veriyor o sıra oyuna girip menüde fareyi oynatıyorum geri sayım bitene kadar akıcı yani 165Hz olduğunu anlıyorsun ancak LS devreye girdiği an 60Hz kilitleniyor.

Yani bilmiyorum fakat GPU seçiminde sadece varsayılan var başka bir şey yok sadece varsayılanı seçebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı