Yanlis upscaling metodunu kullaniyor olabilme olasiliginiz var. Hangi metodu kullaniyorsunuz?Benim de hem FPS düşüyor hem de oyunda ciddi bir gecikme oluyor. Birçok kişide FPS 2 katına çıkıyor diye gördüm ama bende faydadan çok zarar etti.
hocam ayar yapmadım sanırım. ss atayım en iyisi size.Uygulamayi duydum ama hic denemedim ve nasil calistigini da bilmiyorum. Ama ne de olsa sonucta uygulama arkaplanda calisiyor RAM boyutunuz yetersiz kalmis olabilir 8 GB RAM boyutu gunumuz standartlarina gore oldukca dusuk acikcasi.
Yanlis upscaling metodunu kullaniyor olabilme olasiliginiz var. Hangi metodu kullaniyorsunuz?
bi baksana ya acil bendede aynı sorun varUygulamayi duydum ama hic denemedim ve nasil calistigini da bilmiyorum. Ama ne de olsa sonucta uygulama arkaplanda calisiyor RAM boyutunuz yetersiz kalmis olabilir 8 GB RAM boyutu gunumuz standartlarina gore oldukca dusuk acikcasi.
Yanlis upscaling metodunu kullaniyor olabilme olasiliginiz var. Hangi metodu kullaniyorsunuz?
Oynadiginiz yapim yakin zamanda cikmis bir oyun mu? Oyle ise AMD FSR ise yaramiyorsa LS1 yapmayi deneyin. O da ise yaramadiysa sirasiyla AMD FSR ve LS1 secenegini "hafifletilmis surum"'u kapatarak kullanmayi deneyin.hocam ayar yapmadım sanırım. ss atayım en iyisi size.Eki Görüntüle 2245550
Hangi ayarlari kullaniyorsunuz?bi baksana ya acil bendede aynı sorun var
Oynadiginiz yapim yakin zamanda cikmis bir oyun mu? Oyle ise AMD FSR ise yaramiyorsa LS1 yapmayi deneyin. O da ise yaramadiysa sirasiyla AMD FSR ve LS1 secenegini "hafifletilmis surum"'u kapatarak kullanmayi deneyin.
Hangi ayarlari kullaniyorsunuz?
Ben de dun crackli halini yukleyip deneyeyim dedim, orijinali hic kullanmadim o yuzden kesin bir sey diyemem ama bence bir degisiklik olabilir diye dusunuyorum.Eki Görüntüle 2246551
Normalde 3 fps e düşürüyor fakat frame generationu kapatınca 30 a çıkıyor. 30 dan yukarısını görmüyor. Ekran kartı eski olduğu için kapatmam önerildi
+ crackli uygulama orjinalini yüklesem bi değişiklik olur mu?
Kare olusturmayi kapatin.hocam ayar yapmadım sanırım. ss atayım en iyisi size.Eki Görüntüle 2245550
Umarim bu sizin sorununuza da cozum olmustur efenim.Herhangi bir oyuna girdiğimde FPS'imi yükseltmesi gerekirken düşürüyor, bunu çözümü var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.