- Makaleler
- 9
Olay inanıp inanmamak değil çalıştır and enjoy. Evet işe yarıyor.Monitör 120 ya sadece çalışıyor mu ona tam inanamadım fikir lazım.
Olay inanıp inanmamak değil çalıştır and enjoy. Evet işe yarıyor.Monitör 120 ya sadece çalışıyor mu ona tam inanamadım fikir lazım.
Görüntü gecikmesi normal sonuçta görüntüyü tekrar tekrar işliyor. Üstte attığım videoya bak birkaç ayar gösteriyor onları yaparsan gecikme biraz daha azalır ama sıfır gecikme mümkün değil.Tamam cidden çalışıyormuş RDR2 de 20FPS'e düşürüp açtım 3X de düzeldi ama sanki sadece görüntü gecikmesi oluyor onu nasıl hallederim?
Gecikme normal ve evet çalışıyor. Yırtılmalara izin ver ayarını seçerseniz biraz daha azalır gecikme.Tamam cidden çalışıyormuş RDR2 de 20FPS'e düşürüp açtım 3X de düzeldi ama sanki sadece görüntü gecikmesi oluyor onu nasıl hallederim?
RDR2, Hogwarts Legacy, the bus (optimizasyonunu bilen bilir berbat), BeamNG gibi oyunlarda denedim hocam. RDR2 grafik modlu lossless aktif etmeden 50-55FPS alıyordum. Aktif edince 110-120FPS'ye kadar arttırdım. RTX 2060 ve i7 10750H sistemim ile bu değerleri aldım.
Hangi ayarlarda 50 55 FPS alıyordunuz oyunda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.