Lossless Scaling gerçekten kullanışlı mı?

programı uzun zamandır kullanıyorum. 3.0 sürümü ile uygulama mükemmel bir hal aldı, eğer ölçeklemeyi fsr yapıp, lsfg 3.0 sürmünü seçip, akış ölçeğini fullerseniz uygulama gayet mükemmel çalışıyor...

Zaten online da açarsanız ban yeme ihtimaliniz yüksek.
Uygulama konusunda kullanıldığı için ban yemek diye bir şey söz konusu değil. Program oyunlara herhangi bir şey enjekte etmiyor. Video kayıdı almakla aynı prensipte çalışıyor. Lütfen yanlış bilgi paylaşmayalım.

Bu yeni güncellemeyle lossless sanırım daha az gecikme yapıyor doğru mu?

Bu yeni güncellemeyle lossless sanırım daha az gecikme yapıyor doğru mu?
Gecikme konusunda Nvidia karta sahipseniz RTSS fps limitleme uygulaması üzerindeki ayarlardan Nvidia Reflex seçeneğini de seçebilirsiniz. Bu gecikmeyi büyük oranda azaltıyor.

Aga gecikme minimum fps'nize bağlı. Eğer halihazırda 70-80 fps alıyorsanız minimum, onu 200 yapıp neredeyse gecikmesiz oynayabiliyorsunuz ve mükemmel oluyor. Aslında iyi kartlar için mucize yazılım.

Evet. Eğer alma konusunda şüpheniz varsa aile paylaşımı açabilirim kısa süreliğine.

Yok var bende zaten ama en verimli en iyi şekidle nasıl kullanırım bilmiyorum. PUBG Mobile emulator oynuyorum mesela güzel oluyor ama bilmiyorum tam.

Gecikme konusunda NVIDIA karta sahipseniz RTSS FPS limitleme uygulaması üzerindeki ayarlardan NVIDIA Reflex seçeneğini de seçebilirsiniz. Bu gecikmeyi büyük oranda azaltıyor.

AMD kullanıyorum.

Ölçekleme her daim kullanmanız gereken bir şey değil aslında. Önemli bir yanı yok o kadar.

Bu ekonomide efsanevi bir program. BF1'de 60 FPS'yi 120 yapmak için kullanıyorum, HUD öğelerinde oluşan bazı bozulmalar dışında yağ gibi akıyor oyun. Kara büyü resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…