Mouse hareketlerini fazla kullanmayacağın oyunlarda ya da Controller ile kullanmanı tavsiye ederim.
İlgilenen yok Discord'da adminlerden birisi bana lossless ile ilgili bir problem değil oyun tarafıyla görüş onlarla alakalı bir problem dedi. Adama dedim losslessi açınca bu durum başıma geldi diye anlamıyor bana 9 yıl önceki bu konuyu atıyor.
Hayır, windowed veya windowed fullscreen olmak zorunda düzgün çalışabilmesi için. Sadece fullscreen olan veya windowed fullscreen modu olmayan oyunlar için GitHub - invcble/NoMoreBorder: GUI Python app for Borderless behaviour uygulamasını kullanarak bu moda alabilirsin.Bu uygulamayı tam ekran da kullanmanın bir yolu var mıdır?
Input lag konusunda bir fark yaratmıyor controller. Mouse hareketlerinin 60fps altında bu fps'e kilitlenmesinden dolayı bundan etkilenmemenizi sağlıyor. Ayrıca bluetooth ile bağlantı ek input lag ekleyebilir cihazların kullandığı bluetotoh teknolojisine göre, kabloluda bu sorun olmaz.Hocam burada demiş olduğunuz Controller kullanma önerisinde cihazı Bluetooth ile taksak da input Lag'e karşı avantaj sağlar mıyız?
Bu uygulamayı tam ekran da kullanmanın bir yolu var mıdır?
korsanını nereden buldunuz?Senle alakası yok. Program kendini kandırmak isteyenler içinmiş gibi duruyor. İki farklı sürümünü korsan denedim. Beğenirsem alırım diyordum ama tırt yani. Oyunda ekranda 300 FPS gözüküyor ama hissiyat 70 mesela. Zaten normalde PC o oyunda 120 FPS verebiliyordu. Tüm testlerimde işe yaramadı.
Online oyunlarda ben işlevini göremedim sadece.Uygulamayı almayı düşünenlere önerebilirim kendim 3 5 ayar yaptım 40FPS Silent Hill 2 80FPS bitirdim RDR 2 120FPS bitirdim isteyene atarım hemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.