Lossless Scaling gerçekten kullanışlı mı?

İlgilenen yok Discord'da adminlerden birisi bana lossless ile ilgili bir problem değil oyun tarafıyla görüş onlarla alakalı bir problem dedi. Adama dedim losslessi açınca bu durum başıma geldi diye anlamıyor bana 9 yıl önceki bu konuyu atıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni bir başlık altında programı açmadan performansından bahsedip açtıktan sonra performansının ne şekilde etkilendiğini örnek vererek tam detaylı bir şekilde açıklamayı deneyebilirsin. Ayrıca farklı emulatörlerle denedin mi? Örneğin en popüler kullanılanlardan birisi olan MuMu'yu deneyebilirsin.
Bu uygulamayı tam ekran da kullanmanın bir yolu var mıdır?
Hayır, windowed veya windowed fullscreen olmak zorunda düzgün çalışabilmesi için. Sadece fullscreen olan veya windowed fullscreen modu olmayan oyunlar için GitHub - invcble/NoMoreBorder: GUI Python app for Borderless behaviour uygulamasını kullanarak bu moda alabilirsin.
Hocam burada demiş olduğunuz Controller kullanma önerisinde cihazı Bluetooth ile taksak da input Lag'e karşı avantaj sağlar mıyız?
Input lag konusunda bir fark yaratmıyor controller. Mouse hareketlerinin 60fps altında bu fps'e kilitlenmesinden dolayı bundan etkilenmemenizi sağlıyor. Ayrıca bluetooth ile bağlantı ek input lag ekleyebilir cihazların kullandığı bluetotoh teknolojisine göre, kabloluda bu sorun olmaz.

@Arjhin ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? Anime4k için.

Senle alakası yok. Program kendini kandırmak isteyenler içinmiş gibi duruyor. İki farklı sürümünü korsan denedim. Beğenirsem alırım diyordum ama tırt yani. Oyunda ekranda 300 FPS gözüküyor ama hissiyat 70 mesela. Zaten normalde PC o oyunda 120 FPS verebiliyordu. Tüm testlerimde işe yaramadı.
korsanını nereden buldunuz?

Uygulamayı almayı düşünenlere önerebilirim kendim 3 5 ayar yaptım 40FPS Silent Hill 2 80FPS bitirdim RDR 2 120FPS bitirdim isteyene atarım hemen.

Konuda yazılanları okumadım, kendi tecrübelerimi yazacağım. God of War oyunlarının ikisinde de kullandım ve gerçekten işe yarıyor. Görüntü bozukluğu başta biraz oluyor ama sonradan oyuna adapte falan oluyor herhalde kendine geliyor. Ya da ben alışıyor da olabilirim. Onlar dışında bir oyunda kullanmadım, GTA 5 Online'da kullanmaya çalıştım ama aksine fps düşürdü. Online oyunlarda sanırım işe yaramıyor ama hikayeli oyunlarda çok faydalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı