Ben kullanışlı olduğunu düşünmüyorum, şuan için.
Teknoloji, bilgisayar ve oyunlar dünyaya geldiğinden beri özellikle oyuncularında ortaya çıkması böyle program hatta özellikler doğurur, mesela Frame Rate Generation özelliği gibi Fakat şuan için bu uygulamayı kullanmak kısa vadede iyi değil ve uzun vadede hiç kullanışlı değil.
Yaklaşık 2 gün kullandım, ve bilgilerimi aktaracağım.
Uygulama şunu yapıyor, mesela siz bir oyunu 30fps sabit çalıştırabiliyorsunuz, ama sabit 60fps çalışmıyor, oyun sürekli drop yiyor. İşte bunu giderebilirsiniz, oyunun FPS limitini 30 yapıp uygulamadan X2 FPS seçerek FPS değerinizi 60 yaparsınız. Ama bu iş kolay değil, çünkü uygulama yüksek miktarda GPU kullandığı için uygulamayla sabit 30FPS değil 15FPS oynayabilirsiniz, e zaten ben uygulama yokken sabit 30FPS oynuyordumki? Ne gerek, benim ihtiyacım yok. Tabiki bu sorun sadece düşük kalite bilgisayarlı kullanıcılar için.
Birde yüksek kalite bilgisayarlı kullanıcılar tarafından bakalım, asıl kârlı olanlar onlar, diyelim sen AAA bir oyunda 60fps sabit oynuyorsun, fakat 90fps sabit oynamak istiyorsun, çünkü monitörün 90fps, fakat oyunda 90fps seçtiğin zaman sabit oynayamıyorsun. İşte yapman gereken; Oyunun FPS değerini 60 yap. Ve uygulamadan hedef FPS değerini 90FPS yap. GPU kullanımın dert olmaz çünkü bilgisayar kaliteli. 60FPS sabit alırsın, uygulama onu 90'a lagsız çevirir.
Kosaca