Hocam işletim sisteminiz nedir? Ben 8.1'de çalıştıramadım. Bir de ücretle satın aldınız mı?Program kısmen işe yarıyor. 55-60fps aldığım oyun 100 fps civarına çıkıyor, akıcılığı farkediyorum ancak yoğun şekilde micro-stutter yiyorum.
Videolarda ise gerçekten pürüzsüz hissettiriyor.
Windows 8.1 desteklenmiyor. İşletim sistemi kaynaklı sorun olursa bu konuda çözüm bulman mümkün değil. Sistemini en azından Windows 10'a yükseltmeni tavsiye ederim eğer kullanmak istiyorsan.Hocam işletim sisteminiz nedir? Ben 8.1'de çalıştıramadım. Bir de ücretle satın aldınız mı?
Genel olarak işletim sistemi desteği bittiğini anlıyorum. Fakat program da mı 8 desteklemiyor. Ben bir sitede 8 10 11 yazdığını gördüm yanlış bilgi o halde. Zaten steam üzerinde de minimum 10 diyorWindows 8.1 desteklenmiyor. İşletim sistemi kaynaklı sorun olursa bu konuda çözüm bulman mümkün değil. Sistemini en azından Windows 10'a yükseltmeni tavsiye ederim eğer kullanmak istiyorsan.
Ücret ile almadım. Windows 10 kullanıyorum.Hocam işletim sisteminiz nedir? Ben 8.1'de çalıştıramadım. Bir de ücretle satın aldınız mı?
Sanırım 8.1 olduğu için bende açılmıyorÜcret ile almadım. Windows 10 kullanıyorum.
monitörüm 4k ve oyunu 1920x1080 ayarlarında kullanıyordum fakat oyunu birçok fps değerine sınırlayıp programı açtığımda herhangi bir düşüş görmedim (programsız 170 fpslerde geziyor düşük ayarlarda) sınırlamadan kullandığımda ekran donuyodu sürekli ve fps göstergesi 60ta sabit bununda bir çözümü var mı?FPS limiti koyduktan sonra kullandığınızda FPS düşürürse bu ekran kartını programı aktif hale getirmeden önce %90 yük üzeri kullandığınız ve programın bu yükü %100'e getirdiğinden dolayı FPS düşmesi yaşadığınız anlamına geliyor. Eski ekran kartlarında framegen teknolojisi yeni nesillere göre yeterince hızlı değil ve daha fazla ekran kartı performansı gerektiriyorlar.
Zaten %90 üzeri ekran kartını son güçte kullanarak oynadığınız bir oyunda grafiklerden ve fps'den kısmadan framegen kullanmak mümkün olmaz.
Bunlar HWiNFO portable indirerek ekran kartı VRAM ve normal load % değerlerine bakıp program açmadan önce ve açtıktan sonra değerlerin değişime bakarak görünebilir.
Çözümü oyun grafiklerini düşürerek ekran kartı kullanımını en az 60-70%e kadar çekmek programı aktif etmeden önce.
Ayrıca ekran çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünün aynı olması gerekiyor yoksa performans sorunları yaşanabiliyor. Özellikle 4K ekranınız varsa ve 1440p oyun çözünürlüğü varsa yeni frameleri 4K oluşturmaya çalışıyor ve VRAM yetersizliği yaşanabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.