Lossless Scaling ile nasıl bir fark oluyor veya nasıl FPS arttırıyor?

İşletim sistemi
Windows 10

ezelaaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 3.30 GHz
Takılı RAM 8.00 GB
Depolama 466 GB HDD Hitachi HDT721050SLA360
Grafik Kartı AMD Radeon(TM) R7 Graphics (1005 MB)
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
RAM
8
Ekran kartı
AMD Radeon R7 240
Anakart
ASUS A68HM-K
İşlemci
AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G
Merhaba, son zamanlarda internette gezerken Lossless Scaling'i gördüm ve şaşırdım fakat almadan önce o kadar araştırdım fakat bir kısım kötülerken bir kısımda onu seviyordu. Ben de buraya sordum.

Yok o değil neden şirketler program yapmıyor onu sordum.
NVIDIA RTX 40 serisi kartları satmak için 30 serisi dahil başka hiç bir karta bu özelliği getirmiyor. Kısaca insanları 40 serisi aldırmaya çalışıyor. AMD tarafını bilmiyorum FSR 3.0 açık kaynaklı yayınlandığı için modcular oyunlara modluyordu.

Merhaba, son zamanlarda internette gezerken Lossless Scaling'i gördüm ve şaşırdım fakat almadan önce o kadar araştırdım fakat bir kısım kötülerken bir kısımda onu seviyordu. Ben de buraya sordum.

Yani bilgisayarımın yetmediği veya bazı parçalarının yettiği bir oyunda da FPS artar değil mi (yani performans artmasından bahsediyorum.)
Evet artar.

Yanlış bilgi değil AMD’nin açık kaynaklı kodlarını kullanıyor zaten program. Programda aslında ayarların hepsini deneme yanılma yöntemiyle kullanıcı kendi profilini oluşturup kullanmalı görüşündeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…