Lossless Scaling nedir?

Sanirim bir tek bende olmamis islemcim ile alakali oldugunu dusunuyorum islemcim ekran kartima gore cok dusuk kaldigi icin muhtemelen ise yaramiyor bende.
Bence işlemciyle alakası yok. Ayarları doğru yapmayınca düzgün çalışmıyor ölçeklemeyi fsr sağ taraftanda x2-3 ve fpsi de 30-40 a sabitlemeniz lazım. Bu arada bu programa fsr ilk eklendiğinde dragons dogma 2 de denemiştim fps düşmüştü, bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor da olabilir.

Bence işlemciyle alakası yok. Ayarları doğru yapmayınca düzgün çalışmıyor ölçeklemeyi FSR sağ taraftan da X2-3 ve FPS'i de 30-40'a sabitlemeniz lazım. Bu arada bu programa FSR ilk eklendiğinde Dragon's Dogma 2 de denemiştim FPS düşmüştü, bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor da olabilir.

İslemci ile alakasi var dememin sebebi 60 FPS gosteriyor ama 15 hissediytorum belki islemci darbogaz yaptiriyorsa o yuzden olabilir.

Peki bu uygulamanın çalışma mantığı hakkında vir fikriniz var mi? 3. Parti program olarak oyun dosyalarında değişiklik vs yapıyor mu? Yani kısaca ban yeme riskim var mi?
Bence yok, oyun dosyalarına bir şey yaptığını düşünmüyorum. En azından bende öyle bir şey olmadı ama online oyunlarda çalıştığındanda şüpheliyim.

Uygulama bende çok iyi çalıştı Gtx 1650 ti kartım ile Elden Ring'de maks ayarlarda 70 80 fps'leri görüyorum. Eğer ince ve doğru ayar yaparsanız uygulama çok iyi ve sorunsuz çalışıyor. Ayrıca herhangi bir yırtılma ya da gecikme sorunu ile de karşılaşmadım. Uygulamayı birkaç oyunda daha denedim: Re4r,Sekiro. görüntüden hiçbir türlü taviz vermeden hepsinde çok iyi bir şekilde çalıştı uygulama. Almayı düşünen varsa direkt alsın. Uygulama gün geçtikçe update alıyor ve daha da iyileşiyor.

Bu arada eğer fpsiniz çok yüksek ise 80 mesala uygulama çok fark ettiremiyor fps konusunda. Fark ettirmesi için grafik ayarlarını arttırıp fpsi azaltmak. En sağlıklısı 60 fpsin altında aldığınız oyunlarda denemek olur o zaman çok işe yarıyor 2X değerler görüyorsunuz.

Son düzenleme:
Hayatımda gördüğüm en balon uygulama en yakın zamanda iade edeceğim...
Neyden memnun kalmadınız?

Peki bu uygulamanın çalışma mantığı hakkında vir fikriniz var mi? 3. Parti program olarak oyun dosyalarında değişiklik vs yapıyor mu? Yani kısaca ban yeme riskim var mi?
Uygulama oyunun dosyalarına erişim sağlayamıyor bundan dolayı ölçekleme türünde bazı ayarları açtığınızda oyundaki her görüntü etkileniyor. Can barı, envanter gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı