koldaseray Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 864 Çözümler 2 Yer Hawkins Indiana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Steam'de 20 TL almak istemedim, buna benzer ücretsiz uygulama var mı? (NVIDIA NIS ve AMD FSR için kullanacağım)
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Steam'de 20 TL almak istemedim, buna benzer ücretsiz uygulama var mı? (NVIDIA NIS ve AMD FSR için kullanacağım)
KS KS koldaseray Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 864 Çözümler 2 Yer Hawkins Indiana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #11 Sosyal Kullanıcısı dedi: Magpıe ücretsiz. GitHub üzerinde mevcut açık kaynak hali. İngilizce: Releases · 7Brandyn7/Magpie English Translation of Magpie. Contribute to 7Brandyn7/Magpie development by creating an account on GitHub. github.com Diğer bilmediğim dil: Releases · Blinue/Magpie A general-purpose window upscaler for Windows 10/11. - Blinue/Magpie github.com İngilizce hali bir magpıe kullanıcısının çevirisidir, alttaki bilmediğim dil hali olan ise orijinal hali. Genişletmek için tıkla... Virüs sıkıntısı olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Magpıe ücretsiz. GitHub üzerinde mevcut açık kaynak hali. İngilizce: Releases · 7Brandyn7/Magpie English Translation of Magpie. Contribute to 7Brandyn7/Magpie development by creating an account on GitHub. github.com Diğer bilmediğim dil: Releases · Blinue/Magpie A general-purpose window upscaler for Windows 10/11. - Blinue/Magpie github.com İngilizce hali bir magpıe kullanıcısının çevirisidir, alttaki bilmediğim dil hali olan ise orijinal hali. Genişletmek için tıkla... Virüs sıkıntısı olmaz değil mi?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 14 Mart 2022 #12 koldaseray dedi: Virüs sıkıntısı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz, şu an indirdim. IntegerScaler'de ücretsizmiş baktığımda. IntegerScaler — nonblurry scaling of games in Windows 7+ tanalin.com Artı 0 Eksi
koldaseray dedi: Virüs sıkıntısı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz, şu an indirdim. IntegerScaler'de ücretsizmiş baktığımda. IntegerScaler — nonblurry scaling of games in Windows 7+ tanalin.com
KS KS koldaseray Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 864 Çözümler 2 Yer Hawkins Indiana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #13 Sosyal Kullanıcısı dedi: Hayır olmaz, şu an indirdim. Integerscaler'de ücretsizmiş baktığımda. IntegerScaler — nonblurry scaling of games in Windows 7+ tanalin.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Hayır olmaz, şu an indirdim. Integerscaler'de ücretsizmiş baktığımda. IntegerScaler — nonblurry scaling of games in Windows 7+ tanalin.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Mart 2022 #14 Sosyal Kullanıcısı dedi: MAGPIE ücretsiz. GitHub üzerinde mevcut açık kaynak hali. İngilizce: Releases · 7Brandyn7/Magpie English Translation of Magpie. Contribute to 7Brandyn7/Magpie development by creating an account on GitHub. github.com Diğer Bilmediğim Dil: Releases · Blinue/Magpie A general-purpose window upscaler for Windows 10/11. - Blinue/Magpie github.com İngilizce hali bir MAGPIE kullanıcısının çevirisidir, alttaki bilmediğim dil hali olan ise orijinal hali. Genişletmek için tıkla... Bu magpie bende hiç bir işe yaramadı. Aksine FPS düştü. Sadece ben de mi çalışmadı? Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: MAGPIE ücretsiz. GitHub üzerinde mevcut açık kaynak hali. İngilizce: Releases · 7Brandyn7/Magpie English Translation of Magpie. Contribute to 7Brandyn7/Magpie development by creating an account on GitHub. github.com Diğer Bilmediğim Dil: Releases · Blinue/Magpie A general-purpose window upscaler for Windows 10/11. - Blinue/Magpie github.com İngilizce hali bir MAGPIE kullanıcısının çevirisidir, alttaki bilmediğim dil hali olan ise orijinal hali. Genişletmek için tıkla... Bu magpie bende hiç bir işe yaramadı. Aksine FPS düştü. Sadece ben de mi çalışmadı?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 14 Mart 2022 #15 aKuu dedi: Bu magpie bende hiçbir işe yaramadı. Aksine FPS düştü. Sadece ben de mi çalışmadı? Genişletmek için tıkla... Reddit üzerindede FPS'yi düşürdüğünü iddia eden bir konu var fakat denemekten zarar gelmez. Çünkü bayağı kişide işe yaradığını söylemiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test: Imgsli Artı 0 Eksi
aKuu dedi: Bu magpie bende hiçbir işe yaramadı. Aksine FPS düştü. Sadece ben de mi çalışmadı? Genişletmek için tıkla... Reddit üzerindede FPS'yi düşürdüğünü iddia eden bir konu var fakat denemekten zarar gelmez. Çünkü bayağı kişide işe yaradığını söylemiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test: Imgsli
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Mart 2022 #16 Sosyal Kullanıcısı dedi: Reddit üzerindede FPS'yi düşürdüğünü iddia eden bir konu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test: Imgsli Genişletmek için tıkla... Bir de bu integerscaler'i deneyeyim belki o iş yapar. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Reddit üzerindede FPS'yi düşürdüğünü iddia eden bir konu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test: Imgsli Genişletmek için tıkla... Bir de bu integerscaler'i deneyeyim belki o iş yapar.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 14 Mart 2022 #17 aKuu dedi: Bir de bu integerscaler'i deneyeyim belki o iş yapar. Genişletmek için tıkla... Ben ikisini de denemedim açıkçası. IntegerScaler iş görebilir belki. Denemekten zarar gelmez. Ücretsiz uygulamadan en fazla ne beklenebilir ki kısacası. Artı 0 Eksi
aKuu dedi: Bir de bu integerscaler'i deneyeyim belki o iş yapar. Genişletmek için tıkla... Ben ikisini de denemedim açıkçası. IntegerScaler iş görebilir belki. Denemekten zarar gelmez. Ücretsiz uygulamadan en fazla ne beklenebilir ki kısacası.
KS KS koldaseray Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 864 Çözümler 2 Yer Hawkins Indiana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #18 aKuu dedi: Bir de bu integerscaler'i deneyeyim belki o iş yapar. Genişletmek için tıkla... Sonuçları yazarsanız bizlerde yararlanabiliriz. Artı 0 Eksi
aKuu dedi: Bir de bu integerscaler'i deneyeyim belki o iş yapar. Genişletmek için tıkla... Sonuçları yazarsanız bizlerde yararlanabiliriz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Mart 2022 #19 koldaseray dedi: Sonuçları yazarsanız bizlerde yararlanabiliriz. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazarım. koldaseray dedi: Sonuçları yazarsanız bizlerde yararlanabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu da pek bir iş yapmadı. FPS düşmedi ama artmadı da. Son düzenleme: 14 Mart 2022 Artı 0 Eksi
koldaseray dedi: Sonuçları yazarsanız bizlerde yararlanabiliriz. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazarım. koldaseray dedi: Sonuçları yazarsanız bizlerde yararlanabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu da pek bir iş yapmadı. FPS düşmedi ama artmadı da.
ezelaaa Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 231 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 3.30 GHz Takılı RAM 8.00 GB Depolama 466 GB HDD Hitachi HDT721050SLA360 Grafik Kartı AMD Radeon(TM) R7 Graphics (1005 MB) Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #20 Sosyal Kullanıcısı dedi: Reddit üzerindede FPS'yi düşürdüğünü iddia eden bir konu var fakat denemekten zarar gelmez. Çünkü bayağı kişide işe yaradığını söylemiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test: Imgsli Genişletmek için tıkla... Hocam magpie nasıl indiriliyor Reddit'e girdim fakat bir türlü indirme butonu bulamadım.Not:Buldum. Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Reddit üzerindede FPS'yi düşürdüğünü iddia eden bir konu var fakat denemekten zarar gelmez. Çünkü bayağı kişide işe yaradığını söylemiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test: Imgsli Genişletmek için tıkla... Hocam magpie nasıl indiriliyor Reddit'e girdim fakat bir türlü indirme butonu bulamadım.Not:Buldum.