Lost Ark yay nasıl alınır?

beyemirs

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2021
Mesajlar
2.578
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İzmir
Ben kılıçlı bir adam seçtim fakat yay kullanmak istiyorum ve ilerlediğim yerleri de tekrar oynamak istemiyorum yay pazardan satın alınıyorsa nasıl alınılıyor, yoksa karakterimi değiştirmem gerek?
Karakterim:

1644521619398.png
 
Yay kullanmak istiyorsan maalesef karakterini değiştirmek zorundasın. Her karakterin kendine özgü silahı var ve değiştirilemez. Ancak oyunda level olarak ilerlediysen bu karakteri devam ettirebilirsin 50 level olduktan sonra oyun sana "powerpass" verecek. Bu da istediğin bir karakteri direk olarak 50 level 302 ilvl seviyesine getirecek böylelikle hem istediğin karakteri oynamış olucaksın hem de bu ilerlediğin yerleri oynamayacaksın.
 
Yay kullanmak istiyorsan maalesef karakterini değiştirmek zorundasın. Her karakterin kendine özgü silahı var ve değiştirilemez. Ancak oyunda level olarak ilerlediysen bu karakteri devam ettirebilirsin 50 level olduktan sonra oyun sana "powerpass" verecek. Bu da istediğin bir karakteri direk olarak 50 level 302 ilvl seviyesine getirecek böylelikle hem istediğin karakteri oynamış olacaksın hem de bu ilerlediğin yerleri oynamayacaksın.

Yayı hangi karakter kullanıyor peki?
 

Geri
Yukarı