LOTR kitapları nereden alınmalı?

sasi

Hectopat
Lord of the Rings'i bitirdim şimdi de kitaplarını okumak istiyorum ana serinin 3 lemesini nereden alabilirim ben Amazon da şöyle bir link buldum ama sizin şu daha iyi olur dediğiniz bir öneriniz var mıdır?

Cilt almak istemiyorum koleksiyon şeklinde kitap kitap ayrılması daha hoş olur diye düşünüyorum.

İngilizce olmasında sıkıntı yok ana dilinde okusam telafuzlar daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cilt olmasın derseniz ve dil bir sorun değilse en iyi alternatif attığınız linkteki ürün. Tek cilt olsa da fark etmez derseniz Türkçe'de 2 alternatifiniz bulunuyor: İthaki ve Metis. Metis çeviri konusunda kült bir yayın onu tavsiye ederim. Türkçe olmayan ama tek cilt olan tasarımını çok beğendiğim Agenor Publishing'in kitabına da mutlaka bakmanızı öneririm. Stokları bulunur mu emin değilim. Bunların yanı sıra ileride almak isterseniz diye farklı bütçelerde setler paylaşacağım, zamanında kendim kaydetmiştim hepsini:
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Cilt olmasın derseniz ve dil bir sorun değilse en iyi alternatif attığınız linkteki ürün. Tek cilt olsa da fark etmez derseniz Türkçede 2 alternatifiniz bulunuyor: İthaki ve metis. Metis çeviri konusunda kült bir yayın onu tavsiye ederim. Türkçe olmayan ama tek cilt olan tasarımını çok beğendiğim agenor Publishing'in kitabına da mutlaka bakmanızı öneririm. Stokları bulunur mu emin değilim. Bunların yanı sıra ileride almak isterseniz diye farklı bütçelerde setler paylaşacağım, zamanında kendim kaydetmiştim hepsini:
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

O zaman ben kendi dediğim linktekini alacağım teşekkürler.

Şu en son attığınız ciltli olan seri çok kaliteli ve şık gözüküyormuş. İleride köşede param olursa alacağım teşekkürler yardımınız için.

Eğer görürseniz cevaplarsınız hocam şunu soracağım son olarak. Benim linkim 1300 küsurat yaprak ediyor ama diğer seriler bundan 200-300 sayfa fazla çıkıyor bunun sebebi nedir? Özet okumak istemem orijinal versiyon istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı