Arkadaşlar bugün Gmail hesabıma bir e-posta gelmiş ve içinde bir dosya var. Gerçekten çok merak ediyor ve açmak istiyorum fakat telefona bir şey olur diye korkuyorum. Ne olduğunu bilen var mı acaba?
Eki Görüntüle 1599658
Eki Görüntüle 1599658
Hocam zaman yok ama bende merak ediyorum haftaici birgun bakmaya calisacagim buraya yazarimÜşenmeyip bilgisayara sanal bilgisayar kurup bakabilirseniz bakın. Bakarsanız da buraya da atın ben de merak ettim![]()
Aman boşverin yine kendi mailinizden açacağınız için mail adresini vs. tehlikeye girebilir.Hocam zaman yok ama bende merak ediyorum haftaici birgun bakmaya calisacagim buraya yazarim
Dosyayı açtın mı,bana da gelmiş bu mail.Hocam zaman yok ama bende merak ediyorum haftaici birgun bakmaya calisacagim buraya yazarim
acmadim hic, pesini biraktim muhtemelen rastgele bulduklari maillere boyle dosyalar gonderiyolar amaclari ne bilmiyorumDosyayı açtın mı,bana da gelmiş bu mail.
muhtemelen RAT dosyasiDolandırıcı olabilir.Çünkü dosyanın adı Piyango ile alakalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.