Low level format işlemiyle klasik format işlemi birbirinden farklı, değil mi?

Merhaba,

Burada Format Error occured at offset kısımları o sektörde bir problem olduğunu mu belirtiyor?

USB ile nasıl boot ederim bu programı?

USB ile nasıl boot ederim bu programı?
Öyle birşey yok maalesef.
Flash belleğe "Hiren's Bootcd PE" boot edersiniz. Bu boot edeceğiniz şey, taşınabilir Windows 10'dur; flash belleğe küçük bir Windows 10 kurarsınız. ISO'nun kendisinde birçok işe yarar program ile beraber Low Level Format da var. Flash belleğin içinden diskinize Low Level Format işlemini uygulayabilirsiniz.

Bu işlemi uygulamadan önce çalışan HDD diskim bunu uyguladıktan sonra kullanılamaz oldu sanki. Sanki diyorum çünkü aygıt yöneticisinde gözüküyor ve BIOS'ta gözüküyor hatta kasada ışığı bile yanıyor ama disk yöneticisinde hiçbir türlü gözükmüyor. Sebebini bilmiyorum harf atayamıyorum hiçbir şey yapamıyorum ve hepsi LLF işleminden sonra oldu. Bad sector taraması temiz. Hala daha 2 gün önce kullanabildiğim diski kullanamiyorum anlamadım. Temizleyelim derken elimde kaldı disk galiba.

Öleceği varsa böyle durumda ölebiliyor da, geçmiş olsun. Çözerseniz haber edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…