Bu işlemi yapacağım diskte veriler var. Bu bahsettiğiniz işlemi yapmak için diski yedeklemem gerekiyor mu? Yoksa sadece eskiden kalan verileri mi siliyor?

Bu işlemi yapacağım diskte veriler var. Bu bahsettiğiniz işlemi yapmak için diski yedeklemem gerekiyor mu? Yoksa sadece eskiden kalan verileri mi siliyor?

Ne kadar veri varsa siler. Yedeklemek istediğiniz verilerinizi farklı bir diskte ya da bulutta depolamanız gerekmektedir.

Hard diski riske sokarmı bunu yaparsam.

Teşekkürler hocam, depolama ve oyun için kullandığım M2 diskim senesi olmadan mayın tarlasına dönüştü, Low Level ile kurtardım gibi görünüyor şu anlık.

Windows’un yeni bir saçmalığı ile karşı karşıya kaldım. 5 TB diske LLF atarken Windows’a sistem güncellemesi gelmiş. Ertele dediğim halde kendi kendini başlatmış. Format yarıda kaldı. Koca 5 TB diske LLF atmak 1.5 gün sürüyor. Bana kaybettirdiği süreye bak. Böyle rezil bir sistem olamaz. Linux’un tırnağı olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…