Low level format ne kadar sürüyor? Yeni bir Windows kurulumu yapmadan önce USB üzerinden Hiren’s Boot CD’yi boot ederek HDD’ye LFF yapmayı düşünüyorum.

HDD hızınıza ve boyutuna göre değişir. Örneğin bu testte kullanılan HDD'de yaklaşık 3 saat sürmüştü. Sizin HDD'niz daha hızlıysa daha kısa sürebilir ama daha yüksek boyutluysa daha uzun sürebilir. Deneyince siz de sonucu bizimle paylaşırsınız.

Elimde 3.5 inç hard diskler var, bunları USB dönüştürücü ile laptopa bağlayacağım, bu şekilde de LLF yapabilir miyim? Format hızı dışında herhangi bir fark olur mu?

Elimde 3.5 inç hard diskler var, bunları USB dönüştürücü ile laptopa bağlayacağım, bu şekilde de LLF yapabilir miyim? Format hızı dışında herhangi bir fark olur mu?

Bir fark olmaz diye düşünüyorum fakat hiç denemedim açık konuşmak gerekirse. Denerseniz deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir fark olmaz diye düşünüyorum fakat hiç denemedim açık konuşmak gerekirse. Denerseniz deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Teşekkürler hocam sayenizde 9 yıllık HDD'yi hayata döndürdüm. 10 tane hücre ölüymüş şu an 1'e düştü sizce bir kere daha yapsam 0 olur mu?

@Enes3078

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam sayenizde 9 yıllık HDD'yi hayata döndürdüm. 10 tane hücre ölüymüş şu an 1'e düştü sizce bir kere daha yapsam 0 olur mu?

@Enes3078

Olmayabilir ama dilerseniz deneyebilirsiniz, bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum.

Hocam Windows'un kurulu olduğu diski nasıl bilgilerimizin ulaşılmayacağı hala getirebilirim? LLF yaparsam bilgisayar gider.

Hocam Windows'un kurulu olduğu diski nasıl bilgilerimizin ulaşılmayacağı hala getirebilirim? LLF yaparsam bilgisayar gider.

LLF atmaktan başka pek bir çözüm yok diyebilirim. Farklı yöntemler geliştirildi mi bilmem ama bilgim dahilinde olmayan bir konu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…