Hocam Windows'un kurulu olduğu diski nasıl bilgilerimizin ulaşılmayacağı hala getirebilirim? LLF yaparsam bilgisayar gider.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam belki bu yardımcı olabilir. USB'ye işletim sistemi kurup oradan hard diski formatlıyor. Eğer yapmak istediğinizi doğru anladıysam bu yöntem çalışır.

Hocam Windows'un kurulu olduğu diski nasıl bilgilerimizin ulaşılmayacağı hala getirebilirim? LLF yaparsam bilgisayar gider.
Genellikle kurumsal yerlerde üstüne fazlaca veri yazmayı(ayrı bir harddisk veya USB ise) veya dosyaları bazı yazılımlar ile kullanılamayacak hale getirmeyi şifrelemeyi çalışıyorlar sizde deneyebilirsiniz.

Rehber için teşekkürler. Buradan yardım alarak eski Dell Inspiron 5521'den çıkardığım Samsung spinpoint M8 1 TB hard diskimi formatladım. Format öncesi hafiften takır tukur seslerde geliyordu ama format sonrası onlar da kesildi. Şimdi geriye bir hard disk kutusuna takmak kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece içindeki verileri silmek için diski biçimlendirip sonrasında diske bir txt dosyası açıp içine spam yapıp o dosyayı hdd/ssd'yi dolduracak kadar kopyala yapıştır yaparsak içindeki tüm veriler kurtarılamayacak kadar silinir değil mi?

Pek sayılmaz ne kadar yapacaksınız ki bunu.

Hocam ssd'mdeki tüm verileri kurtarılamayacak derecede silmek istiyorum da. (Sistem diskim)
Secure Erase işlemi yapmanız gerekli SSD üreticiniz Kendi yazılımında Secure erase için bir kısım ayırmıştır. Veya SSD Eraser araçlarına bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…