Lozan anlaşması bitmiyor mu?

Eki Görüntüle 1136163

Biz bunları çıkaramıyoruz ya üzülüyorum cidden. Teşekkürler akpartea.
Türkiye'nin Bor vs çıkarmasını engelleyen bir madde yok Lozanda.
Lozan Türkiye'nin yararına olan bir barış antlaşmasıdır. Barış antlaşmaların da süresi olmaz. Türkiye'nin lozanı red ediyorum demesi kendi ayağına sıkması anlamına gelir ayrıca barış antlaşmasını red etmek bir nevi de savaş ilan etmek olur.

Bir de bor çıkartıyoruz ama bor anlattıkları kadar değerli bir maden değil. Bir çok yerde kullanıyor ama maalesef çok aşırı para etmiyor.

Türkiye yeniden kurulacak Allah'ın izniyle :D.
Espri olsun diye söyledin ama şunu yine de eklemek istedim.

Devlet zaten arka planda, kendi içinde yeniden kuruluş aşamasında. Bunu pek çok açıdan bakarak ve süreci analiz ederek görebilirsiniz.

FETÖ olaylarından sonra bütün devlet kademelerinde yerleştikleri için hükümetten bağımsız devlet kendisini yenileme ihtiyacı duydu, son birkaç yıldır da halk olarak bunun sancısını çekiyoruz. Devletin içinde kurulan paralel bir devleti temizlemek o kadar kolay olmuyor maalesef.

Lozan antlaşmasının iptalini istiyorsan evinin tapusunu @Radeon RX 5500M hocamıza devredebiliriz.

Ben başta lozandan dolayı borların bir kısmını çıkaramıyoruz sandım ondan.
Aynen kardeşim. Allah'ın izniyle suriyeliler ve Afgan kardeşlerimizle osmanlı imparatoruluğu'nu yeniden kuracağız maşallah inşallah.

Hocam inşallah kurtulacağız da bu çileden biz görmesek de çocuklarımız görsün bari olsunda bari her neyse ama cidden inşallah artık şu uzun arkadaşımız gidecekte şu ülke yavaş yavaş düzelecek yoksa biz yine bir Kurtuluş Savaşı vereceğiz mültecilere karşı :D

Espri olsun diye söyledin ama şunu yine de eklemek istedim.

Devlet zaten arka planda, kendi içinde yeniden kuruluş aşamasında. Bunu pek çok açıdan bakarak ve süreci analiz ederek görebilirsiniz.

FETÖ olaylarından sonra bütün devlet kademelerinde yerleştikleri için hükümetten bağımsız devlet kendisini yenileme ihtiyacı duydu, son birkaç yıldır da halk olarak bunun sancısını çekiyoruz. Devletin içinde kurulan paralel bir devleti temizlemek o kadar kolay olmuyor maalesef.
Devlet içindeki paralel devleti temizlerken yine o paralelelin öğrencileri yerine yeni bir paralel kurmasa bu kadar sancılı olmazdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı