Lozan Antlaşması Bitince Ülkemize Ne Olacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Regalbeyin

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2013
Mesajlar
599
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Lozan Antlaşması bitince ülkemize ne olacak ? İyi bir duruma mı gideceğiz yoksa kötü bir duruma mı ?
 
Lozan antlaşmasının bitmesi demek boğazların da yarısını kaybatmiş olacağız. Şimdi akpliler kızacaktır ama Google'a neden 2023 yazinca daha ayrıntılı bilgi elde edeceksindir. Ha bu arada 2023 Lozan antlaşmasının biteceği yıldır. Bu bilgi her yerde geçmez ama bende ATATÜRK'Ün yazdığı bir kitapta okumuştum şöyle
yazıyor;
-Bu bizim için gerçekten kötü bir antlaşma 100 yıl sonra(2023) başımıza çok kötü şeyler gelebilir. Yani yeni bir Türk devleti olabilir, başka ülkelerin emrine geçicek olabiliriz. Demiştir.

Pardon yazmayı unutmuşum şu anda cok kötü durumda olan Filistinin Lozan antlaşmasının bitmiş olması lazım. İnşallah bizide bombalamazlar:(
 
Arkadaşlar son günde bende tedirginim. Savaş çıkarsa habersiz yakalanırsak ne olacak ? Ben şahsen son bir aydır kimseye güvenmiyorum sonuçta olumsuzluk olasılığı taşıyor.
 
Benim de kafamda sizin aklınıza gelen sorular var. Gerçekten de bilgili olan biri bizi bilgilendirirse iyi olur.
 
Benim fikrim olarak söylüyorum. Bence 2023'te Lozan bittiğinde yeni bir anlaşma yaparlar. Savaş çıkacağını sanmıyorum. Ama bu kafirlerden her şey beklenir :)
 
Değişen fazla bir şey olmaz. Aynı tas aynı hamam devam eder gider.
 
2023'de kimse güçlenmiş Türkiye'yi bir antlaşma nedeniyle asla saldırmaya teşebbüs edemez. Ancak yahudilerin saldırmasını çok isteriz ne de olsa Dünya'ya kaliteli sabunlar lazım ;)
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı