LTSC 21 vs 10 Home

Iyi aksamlar. 32 RAM'li bir sistemim var. Windows 11 kullanmak istemiyorum cok anormal tuketimler oldugu icin. LTSC 21 de denedim performans olarak cok iyi kullanim acisindan ama cogu hizmet eksik oldugu icin manuel olarak halletmek bir yerden sonra cekilemez oluyor. Simdi amacim soyle forum uyeleri. LTSC 21'den 22H2 Home surumune gecsem LTSC surumunde yukte gordugum Max 9.6 GB degerini ve bosta gordugum 3.7 gb tuketimi Home sürümünde de gorebilir miyim acaba? Performans acisindan bir sorunum yok calissin hizmetler tam olsun yeter sadece. Destek suresi onemli degil.

Çok daha temiz ve sadece temel özelliklerle geldiği için IoT LTSC 2021 derim. Ama güçlü bir sistemde IoT LTSC 2024 sürümüne (Windows 11 tabanlı) bakmaktan da sakınca gelmez bence.

Çok daha temiz ve sadece temel özelliklerle geldiği için IoT LTSC 2021 derim. Ama güçlü bir sistemde IoT LTSC 2024 sürümüne (Windows 11 tabanlı) bakmaktan da sakınca gelmez bence.
Sistem guclu fazlasiyla ama windows 11 hic icime sinmiyor hocam ya cok anormal ve agir calistiriyor bilgisayari ne kadar temiz formatla gecsemde ltsc 24h2 ye. Ustune faydasi olur diye biosta guncelledim 13 14. Nesil intel islemcilere odakli diye.

Sistem güçlü fazlasıyla ama Windows 11 hiç içime sinmiyor hocam ya çok anormal ve ağır çalıştırıyor bilgisayarı ne kadar temiz formatla geçsem de LTSC 24H2'ye. üstüne faydası olur diye BIOS'u da güncelledim 13. ve 14. nesil Intel işlemcilere odaklı diye.
O zaman bence Windows 10 IoT LTSC 2021 sürümünü kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı