Lua nasıl öğrenilir?

omft

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben Roblox'da oyun yapmak istedim. İlk başta çoğu kişi GPT ile yaptığı için yapmayı denedim ama GPT de kodlama bilmeden kod yazdırılmıyor. Kodu düzelttiriyorum ama yine aynı hatayı veriyor, o yüzden bende öğrenmeye karar verdim ama İngilizcem pek iyi değil. O yüzden kitaplara baktım ve hiç bulamadım, Türkçe kaynak biliyorsanız önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Roblox'da oyun yapmak istedim. İlk başta çoğu kişi GPT ile yaptığı için yapmayı denedim ama GPT de kodlama bilmeden kod yazdırılmıyor. Kodu düzelttiriyorum ama yine aynı hatayı veriyor, o yüzden bende öğrenmeye karar verdim ama ingilizcem pek iyi değil. O yüzden kitaplara baktım ve hiç bulamadım, Türkçe kaynak biliyorsanız önerebilir misiniz?

Türkçe kaynak maalesef yok ya da çok az İngilizce videoları Türkçe alt yazı ile izleyebilir veya Udemy'den ders alabilirsiniz.

Merhaba ben Roblox'da oyun yapmak istedim. İlk başta çoğu kişi GPT ile yaptığı için yapmayı denedim ama GPT de kodlama bilmeden kod yazdırılmıyor. Kodu düzelttiriyorum ama yine aynı hatayı veriyor, o yüzden bende öğrenmeye karar verdim ama İngilizcem pek iyi değil. O yüzden kitaplara baktım ve hiç bulamadım, Türkçe kaynak biliyorsanız önerebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı