Lubuntu kurulumda update grub çalıştırılıyorda kalıyor

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Arkadaşlar bizim boşta duran eski bir bilgisayar vardı bende buna linux ubuntu 18.04 indireyim dedim baya kurdu sonra bir soru sordu diğer işletim sistemi seçme falan sonra onu kabul ettim şuan "update-grub" çalıştırılıyor diyor ve baya bir bir buçuk saattir falan böyle

upd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkan onu bilmiyorum da,bende 2 laptop vardı eski,linux mint kurdum en hafif en hızlı diye onu kurdum.Biri ya kapanmadı,diğer laptop youtube videoların da garip ekran kaymaları v.b 1001 problem yaşattı.Bende win 8.1 e geçirdim iki laptopu,2 tanede orjinal ürün anahtarı aldım çatır çatır çalışıyorlar.

Başkan onu bilmiyorum da,bende 2 laptop vardı eski,linux mint kurdum en hafif en hızlı diye onu kurdum.Biri ya kapanmadı,diğer laptop youtube videoların da garip ekran kaymaları v.b 1001 problem yaşattı.Bende win 8.1 e geçirdim iki laptopu,2 tanede orjinal ürün anahtarı aldım çatır çatır çalışıyorlar.
Reis windows güzel işletim sistemi ama gerektiğinden fazla ram yiyor zaten diski sildim tekrar linux kuruyorum sonra 1 bt lik diskimin 750 tb sini ayırıp ona windows kurcam 250 gb linux 750 gb windows olacak 2 sistem olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı