Lubuntu'da Rufus Nasıl Çalıştırılır?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Arkadaşlar ben denemek için Lubuntu kurdum fakat şu an Windows 7'ye geçmem gerekiyor. Bilgisayar 10 senelik olduğu için Ultimate Lite indireceğim. Fakat Rufus'u Boot etmek için çalıştıramadım. Yardımınızı bekliyorum.

Linux işletim sistemleri içinde bir bootable disk oluşturucu mevcut.

1607085325855.png

Bu linke göz atıp yapabilirsiniz.

Hocam Rufus'un linux işletim sistemlerine desteği yok lakin windows için olan uygulamaları 3.parti bir takım uygulamalar sayesinde linux işletim sistemlerine yükleyebilirsiniz. Önerir miyim? Kesinlikle önermem.

Rufus çalıştırmak imkansız değil ama berbat çalışır. O yüzden BalenaEtcher, Windows ISO'su ise WoeUSB öneririm.

Ek olarak çoğu dağıtımda ''Başlangıç Diski Oluşturucu'' adlı yazılım geliyor zaten yüklü.
Katılıyorum.
@Ahmet Kayra Ben Rufus'u üçüncü partilerle denedim. Açılmadı. Aslında açıldı ama yazmadı.
İşte önermem sadece bilgisayara yüklemiş oluruz Rufus'u. Daha önce denemedim. Bilgilenmiş oldum sağolun.

Çok teşekkürler, boşuna yarım saattir uğraşıyormuşum. Minnettarım size!
Katılıyorum.

İşte önermem sadece bilgisayara yüklemiş oluruz Rufus'u. Daha önce denemedim. Bilgilenmiş oldum sağolun.
Hocam şu var ki başlangıç diskinden indirdiğim .iso dosyasını indirip seçtiğimde seçilmiyor.
Hala halledemedim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Hâlâ yapamadıysanız WoeUSB kullanın
Sanırım özelleştirilmiş işletim sistemi kurmaya çalıştığım için başlangıç diski oluşturamıyorum. Bu yüzden de sistemin aracı ile yapamıyorum. Bahsettiğiniz programı denemeye çalıştım. Ubuntu işletim sisteminde program yüklemek, silmek, çalışmak çok zor. RAM kullanımı çok iyi fakat windows iTunes için bana gerekli. Bir türlü yapamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı