Lucid rüya gören var mı?

ARDAQKL

Hectopat
Daha fazla  
Bilgi verebilecek var mı diamond temanın videosunda gördüm çok garip geldi. Taktiği olan varsa yazabilir mi?

Rüyamda bir metrobüsdeydim ve iki polis beni bir yere götürüyordu. Bir durakta beni indirdiler. Sonra aniden bana gerçek hayatı anımsatacak bir şey gördüm rüyamda. Sonra beni götüren polislere siz gerçek değilsiniz ben bir rüyadayım dedim. Ardından her şey karanlıklaştı. Beni götüren polisler bi anda yok oldu. Çok garip sesler duydum. Sonra istediğim her şeyi yapabildiğimi fark ettim. Rüyamda uçarak oradan uzaklaştım, ama sesler kesilmiyordu. Sonra kendimi uyandırabildiğimi fark ettim. Sesler rahatsız edici olduğu için o rüyayı orada bitirdim ve kendimi uyandırdım. Ondan sonra bir daha lucid rüya görmedim.
Bu olay tamamen rastgele olan bir şey. Eğer rüyanızda yaşadıklarınız gerçek dışı geliyorsa rüyada olduğunuzu anlayabilir ve lucid rüya görebilirsiniz.

Rüyamda bir metrobüsdeydim ve iki polis beni bir yere götürüyordu. Bir durakta beni indirdiler. Sonra aniden bana gerçek hayatı anımsatacak bir şey gördüm rüyamda. Sonra beni götüren polislere siz gerçek değilsiniz ben bir rüyadayım dedim. Ardından her şey karanlıklaştı. Beni götüren polisler bir anda yok oldu. Çok garip sesler duydum. Sonra istediğim her şeyi yapabildiğimi fark ettim. Rüyamda uçarak oradan uzaklaştım, ama sesler kesilmiyordu. Sonra kendimi uyandırabildiğimi fark ettim. Sesler rahatsız edici olduğu için o rüyayı orada bitirdim ve kendimi uyandırdım. Ondan sonra bir daha lucid rüya görmedim.
Bu olay tamamen rastgele olan bir şey. Eğer rüyanızda yaşadıklarınız gerçek dışı geliyorsa rüyada olduğunuzu anlayabilir ve lucid rüya görebilirsiniz.

Anladım hocam tekniği falan yok o zaman şansa görüyoruz.

Bilgi verebilecek var mı diamond temanın videosunda gördüm çok garip geldi. Taktiği olan varsa yazabilir mi?
Küçükken çok görmüştüm. Çok anlatmadım çünkü inanılacak gibi değil normalde.
Mesela bi ara barbie ve ken ile savaşıyordum. Gözümü kapatıp açtığımda uyanıp tekrar uyuyabiliyordum. Rüya devam ediyordu. Garipti. Bi ara dayak yemiştim sonra bir anda siz rüyadasınız falan diyip karnımın içinden kılıç çıkarmıştım. Çok eglenceliydi. Bir ara ölüp ölüp tekrar doğduğumda olmuştu. Şansa bağlı gibi. Hep biliyodum rüyada olduğumu. Artık hiç görmüyorum.

Teknikleri var. Astral seyahat yaptım diyenler aslında lucid rüya görmüş oluyor hatta. Astral seyahat videosu izleyebilirsiniz, tıpatıp aynı. Astral kısım gerçek değil tabii ki.

Küçükken çok görmüştüm. Çok anlatmadım çünkü inanılacak gibi değil normalde.
Mesela bir ara barbie veken ile savaşıyordum. Gözümü kapatıp açtığımda uyanıp tekrar uyuyabiliyordum. Rüya devam ediyordu. Garipti. Bir ara dayak yemiştim sonra bir anda siz rüyadasınız falan deyip karnımın içinden kılıç çıkarmıştım. Çok eglenceliydi. Bir ara ölüp ölüp tekrar doğduğumda olmuştu. Şansa bağlı gibi. Hep biliyordum rüyada olduğumu. Artık hiç görmüyorum.

Ben rüyada olduğumu anlasam bile kimseyi dövemiyorum yumruklar hep ağır çekim ben yumruk atana kadar adam öldürüyor beni😅

Teknikleri var. Astral seyahat yaptım diyenler aslında lucid rüya görmüş oluyor hatta. Astral seyahat videosu izleyebilirsiniz, tıpatıp aynı. Astral kısım gerçek değil tabii ki.
Fakat astral seyahat ile başka insanların anlık ne yaptığını gördüğünü söyleyenler var. O nasıl oluyor?

Fakat astral seyahat ile başka insanların anlık ne yaptığını gördüğünü söyleyenler var. O nasıl oluyor?
Yanılsamadan ibaret. Lucid rüyanın bir tekniği astral seyahat ile aynıdır mesela. Astral seyahat yaparken yatağımdan kalktım bir baktım bedenim orda yatıyor, ruhum havalandı diyenler yalan söylemiyor. Ruhları falan havalanmadı tabii, teknik gereği rüyaya oldukları yerde girdiler.

Ben de bundan yıllar önce görmüştüm. İlkokul sınıfımdaydım ve sınıfta köstebekgillerdeki köstebekler vardı. Daha sonra bunlar gerçek olamaz ki ben rüyadayım o zaman dedim ve bilerek kendimi iyice sıkarak kendimi uyandırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı