Lucid rüya görmek istiyorum

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 3.098
Hocam korkum yok bu saatten sonra o yapmam gereken şeyi yaptıktan sonra korkum olmaz.
O halde sakin bir yavaş şarkı açın ve sırt üstü uyuyun, uyumadan önce geçmiş ve geleceğinizi düşünüp tekrar tasarlayın. O anda uyuya kalacaksınız, işe yarayabilir.

Rüyada kontrolü ele almak için yaşadığınız şeyin gerçek hayatta olma ihtimalini düşünün.

Mesela Polat Alemdar, siz ve johny sins yemek yiyorsunuz. Dan dan. Aslında rüya hemen farkına var ve Polat'ın kafayı kes. Sins abiyi camiye götür.

Mesela baban, sen ve annen yemek yiyorsun. Boşver gitsin. Babanı mı döveceksin?

Dediğim gibi sadece gerçeklik ihtimalini düşün.

Rüyada kontrolü ele almak için yaşadığınız şeyin gerçek hayatta olma ihtimalini düşünün.

Mesela Polat Alemdar, siz ve johny sins yemek yiyorsunuz. Dan dan. Aslında rüya hemen farkına var ve Polat'ın kafayı kes. Sins abiyi camiye götür.

Mesela baban, sen ve annen yemek yiyorsun. Boşver gitsin. Babanı mı döveceksin?

Dediğim gibi sadece gerçeklik ihtimalini düşün.
Neden? Yani nedir bu hayal gücünün kaynağı? Gece gece güldüm, teşekkürlerimi sunuyorum 😄

Karabasan gibi düşünebilirsin. Artık uyanık olmak istersin lakin kaslarını hareket ettiremezsin ve o an senin korkacağın istemeyeceğin şeylerle yüzleşirsin. Devam etmek istiyor musun?
+EVET -HAYIR

Yıllar önce fazla uykusuz kaldığım bir dönemde birkaç defa karabasan gibi şey olmuştu. Uykuya geçerken uyanıktım ama vücudumu hareket ettiremiyordum. Tabi bu birkaç saniyelik bir durumdu. Sonra hiç olmadı.

Bana rüyalar tek taraflı bir yayın gibi geliyor. Yani kontrol etmek yok içine girip Matrix gibi dolaşmak vs pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Bilinçaltında ne varsa muhtemelen onları görüyorsunuz. En saçma şeyler de olabiliyor :)

Ben genelde rüya gördüğümü anladığım an uyanıyorum. Yayını direk kesiyorlar. :)

Yıllar önce fazla uykusuz kaldığım bir dönemde birkaç defa karabasan gibi şey olmuştu. Uykuya geçerken uyanıktım ama vücudumu hareket ettiremiyordum. Tabi bu birkaç saniyelik bir durumdu. Sonra hiç olmadı.

Bana rüyalar tek taraflı bir yayın gibi geliyor. Yani kontrol etmek yok içine girip Matrix gibi dolaşmak vs pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Bilinçaltında ne varsa muhtemelen onları görüyorsunuz. En saçma şeyler de olabiliyor :)

Ben genelde rüya gördüğümü anladığım an uyanıyorum. Yayını direk kesiyorlar. :)
Karabasan çok kötü hocam ya. 1 hafta önce 2 gün sıra sıra oldu. Nefes alamıyordum, ses çıkaramıyordum. Cidden tuhaftı. Kalbimin sıcaklaşıp sıkıştığını hissediyordum. Acaba bunu cidden yaşıyor muyum? Yoksa rüyada mı gerçekleşiyor?

Karabasan çok kötü hocam ya. 1 hafta önce 2 gün sıra sıra oldu. Nefes alamıyordum, ses çıkaramıyordum. Cidden tuhaftı. Kalbimin sıcaklaşıp sıkıştığını hissediyordum. Acaba bunu cidden yaşıyor muyum? Yoksa rüyada mı gerçekleşiyor?

Rüyada olsaydı çabuk unuturdunuz. Bence gerçekte yaşıyor olmanız lazım. Ben de daha hafif geçmiş demek ki :)

Rüyada olup kontrol ettiğinin rüyasını görmüş olmayasınız :)

Rüyanin o kismini ayrintılı hatırlıyorum bir çeşit robotdan kaçıyordum daha sonra rüyada olduğumu fark ettim nasıl olsa rüya her şeyi yapabilirim deyip robota bir tane süpermen yumruğu geçirdim ama rüya bitti :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı