"Lütfen öğretmeninizin dersi başlatmasını bekleyiniz" hatası

ItsAtakan24

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaş ben anlamadım ki zaten ilk 15 gün falan giremedim şifrem kaybolduğundan. Şimdi de gireceğim, bu yazı çıktı ilk derste dedim hadi başlatmadı bütün ders bitti. Şimdi ikinci dersteyim aynı durum var halen başlatmadı. Sıkıntı bende mi yoksa EBA da mı sıkıntı? Yardımcı olabilirmisiniz. Ha bide bu Eba Canlı ders sisteminin nasıl işlediğini anlatabilir misiniz? Hani konu dağılımı nasıl? Derste konuşması falan...

Arkadaş ben anlamadım ki zaten ilk 15 gün falan giremedim şifrem kaybolduğundan. Şimdi de gireceğim, bu yazı çıktı ilk derste dedim hadi başlatmadı bütün ders bitti. Şimdi ikinci dersteyim aynı durum var halen başlatmadı. Sıkıntı bende mi yoksa EBA da mı sıkıntı? Yardımcı olabilirmisiniz. Ha bide bu Eba Canlı ders sisteminin nasıl işlediğini anlatabilir misiniz? Hani konu dağılımı nasıl? Derste konuşması falan...
Sıkıntı öğretmenleriniz de. Çünkü bende ders boyunca beklemiştim dersin başlamasını beklerken açılmamıştı sonra diğer derste açıldı.

Sorun ne sende ne de EBA'da hoca dersi açmadığı için karşına çıkıyor bu bekleme yazısı. Ders içeriği ise tamamen sınıf ortamı fakat Online olarak işleniyor hocalar mikrofon açılımını ayarlıyor isterse herkes açabiliyor eğer ayarları yaparsa sen söz istiyorsun öyle konuşuyorsun veya hoca mikrofonunu açıyor.

EBA şu anda Zoom altyapısını kullanıyor. Gün içinde ben de ders açıyorum. Binbir hata ile karşılaşıyoruz. Sorun bazen benden kaynaklı bazen öğrenciden. Ama çoğunluk olarak Zoom altyapısı ile ilgili. Derse katılım şifresine bile yanlış diyor bazen. Tavsiyem kapatıp tekrar açmanız.

Öğretmeniniz dersi açmıyorsa böyle bir ekran sizi karşılar, açana kadar beklersiniz. Belli ki açmıyor.

Sınıf arkadaşlarınıza sorun, eğer açılıyorsa sıkıntı vardır.
Sıkıntı öğretmenleriniz de. Çünkü bende ders boyunca beklemiştim dersin başlamasını beklerken açılmamıştı sonra diğer derste açıldı.
Hocanın dersi açmasını bekliyorsun işte. Sorun sende değil ;)
Galiba haklı olabilirsiniz bir tane daha ders var 2.side bitti hadi inşallah ki dün bir kere açılmışsı girmişti anlamadım
EBA şu anda Zoom altyapısını kullanıyor. Gün içinde ben de ders açıyorum. Binbir hata ile karşılaşıyoruz. Sorun bazen benden kaynaklı bazen öğrenciden. Ama çoğunluk olarak Zoom altyapısı ile ilgili. Derse katılım şifresine bile yanlış diyor bazen. Tavsiyem kapatıp tekrar açmanız.
Haklısın, Maalesef ülkemizde bu internet ile olan şeyler gelişmeli. Aslında dersler için Discord, Google Classroom gibi uygulamalar var ya da direk sadece zoomda kullanılabilir.
Kanki sildim bir daha yükledim
Tamamdır arkadaşlar rahatsız ettim kusura bakmayın Hocalar başlatmamış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı