Lumberjack bot gerçekten su geçirmez mi?

Bot değil ama outdoor ayakkabı olanı kullandım. Su geçirmedi hiç ama kampa o ayakkabı ile gitmiştim ve soğuk olduğu için ateşe biraz fazla yaklaştırmışım uç tarafı deforme oldu bu yüzden su geçirmişti.
Bot'un üzerinde waterproof yazıyor. Geçirmez bence.

Son düzenleme:
Bu modelini kullanıyorum. 3 yıl civarı oluyor su geçirme vs. sıkıntısı yaşamadım ancak kaygan, buzlanmış vs. zeminde kayma sıkıntısı var dikkatli olmak gerekiyor. Genel olarak öneririm ektekini, fiyatına göre attığın daha iyi olsa gerek. Altı kaygan tabandan değil gibi ondan dolayı olabilir.

Merhaba sevgili Technopat forum üyeleri benim. Bir sorum var, IN Street mağazasındaki şu ürün BRANDON HI 4PR Siyah Erkek Outdoor Bot Fiyatları | IN Street gerçekten de su geçirmez mi? Kar da ve yağmurda kullanışlı mı? İçine kar veya buz girer mi, su geçirir mi? Ona göre sipariş edeceğim, kayar mı?

Bu modeli kullandım 1 yıl dayanmadı bile 4 5 ayda full giydim işim gereği de arize oluyordum, alt tabaka ile kumaş alt tabaka ayrıldı suya girince su alıyordu. Bu modeli önermiyorum.

Bu modeli kullandım 1 yıl dayanmadı bile 4 5 ayda full giydim işim gereği de arize oluyordum, alt tabaka ile kumaş alt tabaka ayrıldı suya girince su alıyordu. Bu modeli önermiyorum.
Geçmiş olsun bilmiyorum bu botu almayı düşünüyorum belki biraz hor kullanmışsınızdır kişi kullanımı sonucunda deforme oluyor bazen

Bu modelini kullanıyorum. 3 yıl civarı oluyor su geçirme vs. sıkıntısı yaşamadım ancak kaygan, buzlanmış vs. zeminde kayma sıkıntısı var dikkatli olmak gerekiyor. Genel olarak öneririm ektekini, fiyatına göre attığın daha iyi olsa gerek. Altı kaygan tabandan değil gibi ondan dolayı olabilir.

Peki linkini verdiğim ürün sence nasıldır arasında çok fark var mıdır sence çünkü marka aynı marka aralarında da çok da bir fiyat farkı yok

Bu arada ben günlük kullanıcam okuldan okula

Peki linkini verdiğim ürün sence nasıldır arasında çok fark var mıdır sence çünkü marka aynı marka aralarında da çok da bir fiyat farkı yok.

İyi gibi duruyor üstü benimkinin düz bunda tam öyle değil öyle olsaymış keşke. Onun dışında kaymaz gibi altı bilemiyorum ama. Bu fiyata alınır diye düşünüyorum. Ancak arkadaşın yazdığını okudum onermiyormus kullanım alanından ötürü olabilir ben günlük kullanıyorum sıkıntı yaşatmadı.

İyi gibi duruyor üstü benimkinin düz bunda tam öyle değil öyle olsaymış keşke. Onun dışında kaymaz gibi altı bilemiyorum ama. Bu fiyata alınır diye düşünüyorum. Ancak arkadaşın yazdığını okudum onermiyormus kullanım alanından ötürü olabilir ben günlük kullanıyorum sıkıntı yaşatmadı.
Su geçiriyor mu peki kar da yağmurda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı