Bilen bilir Windows Phone'u çok seviyorum. Android alsam mı diye çok düşündüm. Xperia Z çok beğendiğim bir telefon (Z1'i beğenmiyorum.
). Hala düşünmüyor değilim. Bir yanım dürtüklüyor Xperia Z al diye. Fiyatı da çok uygun aslında. Neyse asıl düşündüğüm telefon Lumia 1020. 925 düşünüyordum fakat acele etmiyorum ve 1020 için para biriktiriyorum. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay içinde alacağım. Size sormak istediğim bir kaç soru var.
Lumia 1020 de 2 GB RAM var. WP için gayet yeterli. İşlemci çift çekirdek 1.5 GHz hızında. Bu da WP için yeterli. (Yanlış düşünüyorsam düzeltin.). Fakat kafamı en çok grafik işlemcisi karıştırıyor. Telefonda Adreno 225 grafik işlemcisi var. Sizce bu yeterli mi? Bana çok düşük gibi geliyor.
İmkan olsa Lumia Icon istiyorum. Ama dünya geneli satışı yok.
Lumia 1020 de 2 GB RAM var. WP için gayet yeterli. İşlemci çift çekirdek 1.5 GHz hızında. Bu da WP için yeterli. (Yanlış düşünüyorsam düzeltin.). Fakat kafamı en çok grafik işlemcisi karıştırıyor. Telefonda Adreno 225 grafik işlemcisi var. Sizce bu yeterli mi? Bana çok düşük gibi geliyor.
İmkan olsa Lumia Icon istiyorum. Ama dünya geneli satışı yok.
Son düzenleyen: Moderatör: