Lumia 1020 İleride Donanımsal Sıkıntı Çıkarır mı?

Makaleler
45
Yer
Kırşehir
Bilen bilir Windows Phone'u çok seviyorum. Android alsam mı diye çok düşündüm. Xperia Z çok beğendiğim bir telefon (Z1'i beğenmiyorum. :)). Hala düşünmüyor değilim. Bir yanım dürtüklüyor Xperia Z al diye. Fiyatı da çok uygun aslında. Neyse asıl düşündüğüm telefon Lumia 1020. 925 düşünüyordum fakat acele etmiyorum ve 1020 için para biriktiriyorum. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay içinde alacağım. Size sormak istediğim bir kaç soru var.

Lumia 1020 de 2 GB RAM var. WP için gayet yeterli. İşlemci çift çekirdek 1.5 GHz hızında. Bu da WP için yeterli. (Yanlış düşünüyorsam düzeltin.). Fakat kafamı en çok grafik işlemcisi karıştırıyor. Telefonda Adreno 225 grafik işlemcisi var. Sizce bu yeterli mi? Bana çok düşük gibi geliyor.
İmkan olsa Lumia Icon istiyorum. Ama dünya geneli satışı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeterli zaten bir tek 1520 ve Icon daha yuksek gpu kullanıyor.820-920-925-1020 bahsettiğin gibi adreno gpu 225 kullanıyor zaten diğer telefonlardan bahsetmiyorum bile ki onların gpu ları daha da düşük ki microsoft bu kadar telefona mağazada gpuları daha kotu diye uygulama çıkarmama ihtimalini yok sayıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeterli zaten bir tek 1520 ve Icon daha yuksek gpu kullanıyor.820-920-925-1020 bahsettiğin gibi adreno gpu 225 kullanıyor zaten diğer telefonlardan bahsetmiyorum bile ki onların gpu ları daha da düşük microsoft bu kadar telefona mağazada gpuları daha kotu diye uygulama çıkarmama ihtimalini yok görüyorum.
Birde farklı olarak 1320'de, 305 var. Mağaza gelişiminden bahsetmiyorum. Örnek vermek gerekirse Asphalt 9 çıktı diyelim. Bu GPU yeterli olacak mıdır?

Mağaza gelişimine deyinmek istemedim zaten çok yuksek ihtimalle hatta kesin gözüyle bakıyorum Asphalt 9da sıkıntı çekmezsin bugün 305 gpu ile asphalt 8 oynanıyorsa o gün de 225 ile hayli hayli Asphalt 9 oynarsın hocam.

Bence herhangi bir sorun olmaz. Çünkü WP fazla bir donanım kullanmıyor.

En azından kullanım süresi olarak Android'i geçer diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı