Lumia 520 Günlük Kullanım İçin Alınır Mı?

prlk13

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, kullandığım telefon olmadık bir zamanda bozuldu. Şu an bütçe ayıramayacağım için maksimum 300 TL'ye Facebook, Twitter ve WhatsApp ihtiyacımı karşılayacak telefon arıyorum. 2. el Lumia 520 ler bu civarda. Çok fazla kötü yorum aldım ama buraya da bir sorayım dedim. Sizce bu telefon günlük sosyal ihtiyaçlarımı karşılar mı?

Hocam bir arkadaşım WhatsApp ve Twitter'da sorunlar yaşadığını söyledi ve "Windows Phone pişmanlıktır bence alma" dedi. İnternette bu tarz yorumlar görüne korktum ben de. Windows 8.1 çok sorunlu diyorlar. Eğer alırsam karşılaşabileceğim sorunlar nelerdir? Çözümleri var mı? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim :)

Kötü yorumlar mağazayla alakalıdır büyük ihtimalle tamam kabul 1 sene önce yetersizdi ancak şimdi gerekli olan uygulamalar var. Günlük kullanım için kesinlikle alınabilecek bir telefon.

Çok iyi bir seçenek olur bence. Zaten WP stabil ve hızlıdır. Fazla pil tüketimi olmaz. Gayet iyi bir seçenek olur. Fazla oyun oynamayacaksan, sadece günlük işlerini halledecek, internette dolaşacak ve ekran boyutunu sıkıntı etmezsen alınabilecek güzel bir telefon.

sosyal uygulamaların hepsi markette var zaten kamerası fotoğrafda işini görür ama videoda hd çektiği için inanılmaz bişey telefon çok ısınıyor ama mağzadaki bütün oyunları oynatıyor bu arada 2. el. Alacaksan kesin cyan yükle bataryayı kopluyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı