Lumia 520 kulaklık çıkışı sorunu yaşayan var mı?

scootertechno

Megapat
Lumia 520 telefonuma Preview For Developers uygulamasını kurarak Windows 8.1 güncellemesini uyguladım. O zamana kadar kulaklık çıkışını amfiye bağlamayı denemiştim. Denedim fakat ses halen telefondan geliyordu. Sonra kulaklık taktım yine ses telefondan geliyor. Kapattım açtım kulaklık çalıştı. Fakat amfiye bağlayınca olmuyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Bende 625 var. Öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Ama telefonun kapağından dolayı ortaya çıkan hoparlör cızırtısı hiç hoşuma gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla anlamadım, 8.1 güncellemesi kurulumu sende? Telefona reset atsak bi ton iş şimdi. Garantiye göndersek kullanıcı hatası deme potansiyeli yüksek bir ülkedeyiz de. Tam diyordum telefon yağ gibi akıyor, süper diye, probleme bakın şimdi! Nokia sürpriz yapmasa olmaz yani.

Bende de 8.1 var hatta ilk kullanıma açıldığı gün kurdum ve bir süredir takip ediyorum. Böyle bir şeyi ilk defa duydum. Donanımsal bir şey olabilir. Servis sıkıntı ama kesin çözüm.

Servisler pek takmıyor. Zaten 22-24 Haziran günleri civarında 8.1'in kendisi yayınlanacak. Sürüme bakmadan tamir yapabiliyorlar. Sıkıntı olacağını sanmam.

Şu siteden:

Windows Phone 8'e nasıl geri dönülür? (video) | Windows Phone Haber

Telefonu 8.0'a geri getirdim kulaklık çıkışı sorunu düzeldi. Çok enteresan! Bu defada Nokia Radio Mix veya Nokia Music ile telefondan müzik dinlemek istiyorum, play tuşuna bastıktan 2 saniye sonra şarkı pause oluyor. Kulaklık çıkışında sorun yok! Telefonu duvara fırlatsam düzelir mi acaba :)

Denemek için tekrar Windows Phone 8.1 güncelleme kurdum. Yine aynı sorun oluştu lumia 520 de. Telefonu kapatıyorum ve ses giriş jakını takarak açıyorum ve çalıyor. Çıkartıp takınca sorun oluyor. Sanırım yazılımda sorun var Lumia 520de. Diğer modellerde sorun yok gibi. Lumia 520sini güncelleme yapan deneyebilir mi acaba?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı